Dé must-have van deze zomer: het Pilsjasje

Hou jij het nog bij? Het aantal speciaalbieren dat wordt gebrouwen door té hippe brouwerijen, met té hippe ingrediënten in té hippe steden? Eerlijk is eerlijk: wij houden er ook wel van. Maar ondanks het stijgende aanbod van speciaalbieren, blijft het ‘gewone’ pilsje het meest populair onder de Nederlandse bierdrinker.

En terecht natuurlijk. Want wat is er lekkerder dan om na een lange dag een biertje zonder poespas te drinken? En daarbij: ga maar eens tegenover iemand zitten, jij drinkt de hele avond speciaalbier en hij pils. Eens kijken wie het laatst lacht…

Pilsjasje

Speciaal voor de échte pilsliefhebber introduceert het eeuwenoude Dommelsch dé must-have van deze zomer: het Pilsjasje. Een spijkerjack mét (let even op:) twee koelvakken voor je pilsjes, een bieropener én ruimte voor een borrelhap.

In principe alles wat je nodig hebt voor een lange zomeravond in het park of op de festivalcamping. En je ziet er ook nog eens helemaal fly uit! Het kekke jassie is een unisex ontwerp en beschikbaar in verschillende maten. Uiteraard alleen voor 18-plussers.

Dus wil jij ook lekker flaneren in het Pilsjasje? Dan moet je er snel bij zijn met je bek. De oplage is namelijk beperkter dan filet americain houdbaar is. Bestel ‘m hier!

Dommelsch

Tegelijkertijd steekt Dommelsch, dat al sinds 1744 bier brouwt, ook zichzelf in een nieuw jasje. Dat doen ze compleet on point, met een nieuwe strakke merkuitstraling die zich richt op de bierliefhebber die houdt van authentiek kwaliteitspils.

Mja, wie niet dus?

Aan de ene kant een welkom tegengeluid op alle huidige biertrends, maar daarnaast ook goed ingespeeld op deze tijd. Qua design én gezien de behoefte naar kwaliteit!

0.0%

Daarnaast vieren ze met het Pilsjasje ook de toevoeging van een 0,0% variant aan het assortiment. Want biermerken zijn tegenwoordig verdomd goed in het brouwen van lekker, alcoholvrij bier.

Zo kun je tijdens werktijd of als je nog moet rijden óók gewoon genieten van authentiek kwaliteitspils, zonder je schuldig te voelen.

En we beloven je: dat 0.0% pilsje van Dommelsch is een van de betere! Kijk maar hoe blij we zijn:

[alert type=white]Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Dommelsch.[/alert]
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *