Eerste namen Balaton Sound 2019 bevestigd

Balatond Sound 2019

Het vijfdaagse Balaton Sound, aan het gelijknamige Hongaarse Balatonmeer, onthult de eerste namen voor de 2019-editie. Tussen 3 en 7 juli zullen o.a. Marshmello, Armin van Buuren, Don Diablo, NERVO, DJ Snake één van de verschillende podia betreden op het strandfestival in Zamárdi.

Line-up

Marshmello staat voor de tweede keer op het festival. Net als Armada labelbaas Armin van Buuren en het duo NERVO, die ook al vaker naar Balaton Sound afreisden. Ook de Nederlanders Don Diablo en Sunnery James & Ryan Marciano maken in 2019 hun opwachting langs de overs van het Balatonmeer.

De eerste hiphopnaam die de organisatie bekend heeft gemaakt is de Amerikaanse rapper Future. Hij werkte eerder samen met Drake, The Weeknd en Rihanna. Berlijn is vertegenwoordig met Paul Kalkbrenner en ook Timmy Trumpet, Hernan Cattaneo, Will Sparks en Killy zijn bevestigd.

Tickets

Op maandag 10 december om 12:00 zal er tijdens een kortingsactie de festivaltickets in de verkoop gaan. Tot 12 december zal het dan mogelijk zijn om 5-Day, 4-Day en 3-Day Passen voor de laagste prijs aan te schaffen. Ook de tickets voor de Balaton Sound Express, een jaarlijks uitverkochte feesttrein vanuit Gent en Brussel, zijn vanaf maandag 12:00 beschikbaar. Meer informatie vind je op de Balaton Sound website.
Balaton Sound 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *