Eerste namen Lowlands 2019 aangekondigd #zinin

Lowlands

Hoewel het nog geen februari is, dwalen onze gedachten al regelmatig af naar augustus 2019. Brak wakker worden in onze tent, dansen met vrienden en losgaan op de beste acts. I’m talking Lowlands 2019, het jaarlijkse paradijs in Biddinghuizen, ook voor de liefhebber van elektronische muziek. De eerste namen zijn onthuld en dit maakt ons verlangen alleen maar groter.

Line-up Lowlands 2019

Lowlands bewijst jaar in jaar uit één van de beste popfestivals van Nederland zijn. De sfeer, het terrein, de mensen én de line-up is altijd on point en de eerste namen voor de 2019-editie zien er weer veelbelovend uit!

Headliners

First things first: de headliners. De bovenkant van de posters trekt vooral de aandacht met Tame Impala, Twenty One Pilot en The Prodigy, maar wij zijn natuurlijk benieuwd naar de namen die ons de nacht door gaan trekken en worden ook dit jaar weer niet teleurgesteld.

Nachtprogramma

De nachtprogrammering zit weer snor met, want met o.a. Honey Dijon, Helena Hauff, Hunee, Antal, Marcel Dettman, New Order, Jon Hopkins en onze held Paul Kalkbrenner kunnen we ons verheugen op het betere voetjes van de vloer werk.

Check hieronder alle namen die gisteren via Instagram stories zijn aangekondigd:

Lowlands 2019

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *