Je eigen feest tijdens ADE? Desperados maakt het mogelijk!

Bezoekers van Amsterdam Dance Event krijgen de kans om een eigen feest onder de vlag van ADE te geven. Ja, dat hoor je goed. De komende weken wordt op social media en andere kanalen gevraagd naar de ultieme ideeën voor een party, die in het straatje van het wereldwijd toonaangevend platform voor elektronische muziekcultuur en innovatie past.

Het beste idee wordt tijdens een officieel ADE-feest geproduceerd op woensdag 16 oktober, de openingsavond van Amsterdam Dance Event.

Desperados

Desperados is verantwoordelijk voor de uitvoering, en rolde dit concept al eerder uit in steden als Berlijn, Antwerpen, Barcelona en London. Daarnaast wordt er voortgeborduurd op het succes van vorig jaar en worden er 20 ADE day & night-passen weggegeven. Deze zullen op de vooravond van Amsterdam Dance Event op diverse  plekken in Amsterdam worden verstopt. Tips over de vindplaatsen worden gedeeld via SMS.

Ideeën voor het unieke ADE-feest kunnen worden gedeeld via www.desperados.com/ade. Liefhebbers kunnen zich daar ook aanmelden om per SMS de tips over de vindplaatsen van de passe partouts te ontvangen.

Credits: Lukas Eggers