Met deze festivals overleef jij de periode tot ADE

ADE

Het festivalseizoen loopt helaas op zijn eind en voor ons, en waarschijnlijk voor jou ook, is het aftellen tot ADE. Amsterdam Dance Event vind dit jaar plaats van woensdag 16 oktober tot zondag 20 oktober. Dat is om precies te zijn over 47 dagen, maar tot die tijd zijn er nog genoeg festivals om je dansschoentjes lekker soepel te houden. Kies jouw favoriete feestje(s) en zorgt dat je goed bent voorbereid voor alle gekkigheid tijdens ADE.

Elrow Town Festival – Amsterdam | 7 september

You can never go wrong with elrow. De Spaanse festival organisatie, bekend van de kleurrijke feesten, organiseert op 7 september haar tweede editie in onze hoofdstad: elrow Town Festival Amsterdam 2019. Verwacht een en al gekkigheid, kostuums, confetti, surrealistische performances én de crème de la crème van artiesten, uit zowel binnen als buitenland.

Elrow Town-2

ZeeZout Festival – Amsterdam | 7 september

Op 7 september heb je nog een optie, namelijk ZeeZout Festival in de prachtige Tuinen van West in Amsterdam. Word verliefd op de muziek, de gezichten van ZeeZout en de vibes die dit festival maken tot wat het is: een viering van vrijheid en het delen van mooie momenten.

credits: VAAG. Photography

Lief Festival – Utrecht | 7 september

Op 7 september kun je jezelf ook laten leiden door paden van het Utrechtse Strijkviertel. Daar waar eerlijke initiatieven, speelse verrassingen en bijzondere installaties opduiken, stuiven de klanken van ongerepte Techno, Deep-/Techhouse, House, Disco en Funk je oorschelp in. Dwaal rond op Lief Festival 2019 en geniet van internationale invloeden, ontdek de verborgen feestjes en neem je tijd om van alle pop-up keukens te proeven.

Smeerboel Festival – Utrecht | 14 september

Smeerboel viert dit jaar zijn 10e verjaardag. En wie jarig is trakteert, pakt uit en organiseert een hele dikke fissa.. Smeerboel Festival is een speeltuin grote mensen waar voor ieder wat wils is. Verwacht een berg creativiteit, de beste artiesten en vooral een gezellige smeerboel.

credits: Michiel Ton

Into The Woods – Amersfoort | 13 & 14 september

Kom je hol uit, raak de draad kwijt en spin je dol op Into The Woods Festival op 13 en 14 september in Amersfoort. Een kolonie van blakende bosbewoners bouwt een oneindig labyrint waar menig mier hard op gaat. Aai die vis, lik die kikker en word één met het bos.

ADE
credits: Into The Woods

Draaimolen Festival – Tilburg | 14 & 15 september

De zesde editie van Draaimolen Festival zal in 2019 plaatsvinden op een nieuwe locatie in Tilburg, het MOB Complex. In dit prachtige bos zullen kunst, unieke stage designs en prachtige muziek perfect samensmelten en ervoor zorgen dat jij hier urenlang kunt verdwalen.

credits: Suzanne Waijers

Milkshake Indoor – Rotterdam | 28 september

Waarschijnlijk ken je Milkshake Festival al als het meest hysterische LGBTQ+ festival van Nederland. Het festival vindt al een paar jaar plaats in Amsterdam tijdens de Amsterdam Pride, maar gaat op 28 september overdekt verder als de officiële afterparty van de Rotterdam Pride. In club Now&Wow kunnen tot in de vroege uurtjes de voetjes van de vloer.

Credits: Alina Krasieva

Hrfst Festival 2019 – Utrecht | 5 oktober

Wanneer de herfst zijn intrede doen de blosjes op onze wangen en de frisse wind ons verlangen naar donkere bieren. Op Hrfst Festival 2019 geniet je van de laatste zonnestralen, die gevolgd worden door de knisperende vlammen van het haardvuur. Dans op de warme klanken en diepe bassen van HRFST en verdwaal met een fijn gezelschap.

Credits: Hilde Lenaerts
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *