Fetisj Friday #16 Melissaphilia

Touch
// 16 augustus 2019
Melissaphilia
We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.

Vorige week: Feedism

De tijd dat je rond de tafel moest gaan zitten om over de bloemetjes en de bijtjes te praten is al even geleden. Nee, ook van ons krijg je geen opfriscursus. Wij focussen ons liever op de bijen. De bloemen zijn slechts een bijzaak. Het grootste deel van de personen zal spastisch, gillend of zelfs huilend reageren als er ook maar één bij in de buurt komt. Rustig blijven zitten is er voor jou niet bij. Een minuscuul deel van de mensheid denkt daar toch nét iets anders over. Honey, where are you?

Fetisj Friday #16 Melissaphilia

Melissaphilia is een combinatie van het oud Griekse woord melissa en philia. In het Nederlands vertaalt als honingbij en liefde. Met andere woorden: het is een seksuele aantrekkingskracht voor bijen, wespen en andere stekende insecten. Oke, geslachtsgemeenschap met deze stekende insecten gaat redelijk lastig. Melissafielen pakken het daarom op een andere manier aan. Dat gaat verre van pijnloos!

De insecten worden namelijk op hun geslachtsdelen geplaatst. Het idee van de insectensteken vinden zij erg erotisch. Een aantal gaat daarbij nog een stap verder: die steken verhogen de intensiteit en de duur van hun orgasmen. Ook worden de bijen gebruikt om de penis te groter te maken. Allright, fijn al die bulten op je pik. Of deze personen nu een steekje los hebben of niet, zij laten zich in ieder geval het liefst steken. Helaas voor de honingbij, want die sterft na het steken van iemand. Rest in peace!