Fetisj Friday #33: Psychrophilia

Touch
// 19 juni 2020
Psychrophilia
Credits: Vidar Nordli Mathisen
We kunnen er eindeloos over lullen en je bent het ongetwijfeld met ons eens: seks is f*cking lekker. Als het op een fetisj aankomt wordt het echter allemaal wat lastiger en beschamender. Jij geilt namelijk op schoenen, scheten of insecten die over je lijf lopen en dat hou je liever voor jezelf. Niet doen! Wanneer je er niemand kwaad mee doet is er niks mis mee. In Fetisj Friday bespreken we iedere vrijdag een andere fetisj.

Vorige keer: Retifisme

Ken je het gevoel dat je krijgt wanneer je een ijskoude milkshake te gulzig naar binnen slurpt en je hersenen lijken te bevriezen? Of wanneer je hartje winter ’s nachts naar huist fiets zonder handschoenen en je handen totaal gevoelloos zijn? Niet bepaald chill, maar ‘psychrophiliacs’ gaan hier dus knettertje lekker op

Psychrophilia

Psychrophilia is ‘seksueel opgewonden raken van kou of andere mensen het koud zien hebben’. Hoewel de meerderheid van ons de voorkeur geeft aan hete, spicy bedsessies, hebben ‘psychrophiliacs’ liever brain freeze dan een stijve.

Geil worden van andere mensen die het koud hebben, hoewel nog steeds ongewoon, is dat ergens wel te begrijpen. We weten namelijk allemaal wat er gebeurt met de koplampen van vrouwen met lage temperaturen. Eén ding is zeker, het gaat volgende week geen fijne week worden voor psychrophiliacs. Met temperaturen van boven de 30 graden liggen, kijken deze mensen waarschijnlijk Frozen in een vriescel. Stelletje ijskonijnen!

 

Categories
Touch