Hier kan je een goede date aan herkennen

goede date

Het is je gelukt, je hebt een afspraakje, ofwel de menselijke variant van de paringsdans, met een beeldschone dame/heer! Je doet enorm je best, je trekt je zondagse kleren aan en kiest een mooi restaurant. Tijdens de date denk je bij jezelf “dit gaat uitstekend, heel erg nice dit”. In werkelijkheid gaat het wat minder soepel en als je jouw date na afloop probeert te kussen wordt je afgewezen. Maar het ging toch zo goed?

Klinkt dit herkenbaar? We hebben die allemaal wel eens meegemaakt toch? Hoe herken je een goede date zodat dit je nooit meer hoeft te overkomen?

Aan deze kenmerken herken je een geslaagde date

Uiteraard willen we tussentijds even polsen of ons afspraakje volgens plan verloopt. Maar hoe doe je dat? Wij hebben een aantal kenmerken gevonden waar je aan kan herkennen dat het goed zit.

Je wordt overladen met aandacht

Je date heeft alleen maar oog voor jou, weet eigenlijk al niet meer wat hij/zij heeft besteld en prikt zichzelf met het rietje van haar cocktail. Je zit gebakken! Gedraag je dus ook op je allerbest. Straal uit dat je zelfverzekerd bent en dat je het naar je zin hebt.

Giechelen, lachen en oogcontact

Vallen jou grapjes en complimentjes goed in de smaak? Dan heb je beet. Hij/zij vindt je oprecht interessant en grappig. Een duidelijker teken ga je niet krijgen toch? Als je jouw ogen zowat uit je hoofd kijkt ben je ook lekker op dreef! Scant hij/zij je hele gezicht? Dan betekend dat niet dat er mayonaise op je kin zit, maar dat je eruitziet om op te eten. Snel de rekening en thuis nog een borreltje drinken dus.

goede date-1
Credits: Brooke Cagle

Hij/zij belt jou voordat jij kan bellen

Dit hoeven we niet verder uit te leggen toch? Je bent binnen!

Hij/zij verteld werkelijk alles over zichzelf

Dit betekend niet dat jij het gesprek niet gaande kan houden. Jouw afspraakje wil gewoon dat jij direct alles van haar weet. Luister dan ook aandachtig! Dit kan ook een valkuil worden als je het later niet meer weet. Vertel ook tijdig wat van jezelf. Zo zorg je ervoor dat jij straks alles van je date weet, terwijl hij/zij ook het nodige van jou te horen heeft gekregen.

Aanraking

Terwijl hij/zij je iets verteld raakt kan ze niet stoppen met aan je zitten. Hij/zij voelt zich overduidelijk op zich gemak, wat altijd een goed teken is!

goede date-2
Credits: Anastasiia Vedmedenko
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *