Jarig tijdens lockdown? Dan krijg je tien gratis biertjes van Jupiler

Jupiler-1

Jarig zijn tijdens deze coronacrisis is een ellende. Doordat we zoveel mogelijk aan social distancing moeten doen kun je jouw verjaardagsfeestje met vrienden en familie wel op je buik schrijven. Dat is taai, maar Jupiler schiet alle jarigen te hulp. Wie zijn of haar verjaardag uitstelt naar een later moment, krijg tien glazen gratis bier in een café naar keuze. Een nobel en slim idee van het biermerk!

Gratis bier

Hoe gaat het precies in zijn werk? Nou, als je jarig bent tussen 1 maart en 30 april dan krijg je biertegoed van Jupiler. Dit kun je inwisselen bij elke café. Natuurlijk doen ze dit om de jarige Jobjes een hart onder de riem te steken, maar ook om de horeca te steunen in deze tijden van crisis. Want ook jij weet dat jij en je vrienden het never nooit bij deze tien biertjes zullen houden, dus ook voor cafe’s is het lekker cashen wanneer zij weer open mogen. En dat verdienen ze.

Dus ben jij jarig in de periode van 1 maart tot 30 april? Dan kun jij je gratis biertjes claimen via deze link. Blijf tot die tijd zoveel mogelijk binnen en ben een beetje lief voor elkaar:)

Jupiler