Nieuwe ‘killerbody’ van David Guetta is mindblowing

Killerbody

Iedereen kent hem wel: David Guetta. Ken je hem niet? Dan ken je vast zijn liedjes wel. De 53-jarige Guetta heeft genoeg hits om zijn naam staan, zoals ‘Memories’, ‘Titanium’ en ‘Let’s Love’ en is daarmee één van de grootste DJ’s ter wereld. Ook al is hij al een hele tijd bekend, tegenwoordig krijgt de DJ net even wat meer aandacht van het publiek. Waarom? De DJ showt zijn killerbody voor al zijn fans.

Guetta’s killerbody

Al mogen een hoop van ons genoeg extra coronakilo’s erbij hebben verzameld, David Guetta heeft daar absoluut geen moeite mee. De af en toe wat ongemakkelijke DJ heeft een heuse killerbody die hij voortaan graag met de wereld deelt via zijn Instagram-account. En geef hem eens ongelijk! Zo’n sixpack mag natuurlijk door de wereld gezien worden.

Hoe komt hij eraan?

Het is misschien niet zo bijzonder dat Guetta juist nu zijn Instagram-account met foto’s van zijn afgetrainde lichaam volgooit. Nu het coronavirus voor veel artiesten de plannen heeft veranderd, is er tijd om aan doelen te werken waar ze eerder geen tijd voor hadden. Voor David Guetta was één van die doelen blijkbaar een killerbody. En of dat gelukt is. Als je je even verdiept in het Instagram-account van de DJ zie je dat fitness altijd al een passie van hem is geweest. Maar dat hij het eindresultaat even met ons deelt vinden we absoluut niet erg.