Een lesje over het prostaatorgasme

Mannen hebben over het algemeen minder moeite met klaarkomen tijdens de seks dan vrouwen. Maar, wist je dat mannen niet alleen makkelijker klaar kunnen komen, maar ook nog eens dubbel zo hard? Wellicht ben je ermee bekend en groot fan, wellicht doet de gedachte alleen je al fronzen. Het prostaatorgasme is er eentje waar de meningen over zijn verdeeld. Des te meer reden om er iets meer over te leren, dachten wij zo. Daarom bij deze een cursusje prostaatorgasme. Thank me later.

Het prostaatorgasme

Wat is het?

Het is een eeuwenoud vraagstuk: to anaal or not to anaal? Bij homoseksuele mannen is het antwoord vaak makkelijker dan bij hetero mannen: het woord ‘anaal’ kan hierbij verschillende gevoelens opwekken.  Toch is de kringspier de enige ingang tot een denderend prostaatorgasme. Misschien ben jij niet zo’n fan van het idee dat je schoorsteen geveegd wordt. Kan. Maar het resultaat van een vingertje in de nooduitgang zou zó explosief zijn, dat mensen niet meer zonder willen. Gevalletje van: Once you enter the crack, you’ll never go back. 

De prostaat is een klier die een bepaald vocht afscheidt. Dit vocht zorgt ervoor dat de zaadcellen vervoert worden. Wanneer een man klaarkomt trekt de prostaat samen en wordt het zaad door de plasbuis naar buiten geperst. Wanneer je de prostaat echter vanaf de binnenkant stimuleert, via de anus dus, zou de man zijn orgasme intenser en heftiger moeten ervaren. Het zou een compleet andere ervaring zijn. De prostaat kan gestimuleerd worden met een penis, maar ook gewoon met de vinger of een seksspeeltje. Dit noem je prostaatvingeren of prostaatmelken. Het is minder ongebruikelijk dan je denkt, zo zijn er zelfs prostaatmasseurs. Een vinger in de anus zou enorm lekker zijn, al staan de meeste mannen hier niet voor open. Voor veel wordt de anus vooral als een uitgang gezien namelijk. Eenrichtingsverkeer, verboden te betreden.

Een prostaatorgasme zou echter euforisch moeten zijn en zou een man meerdere malen achter elkaar klaar kunnen laten komen. Hij wordt ook wel de P-spot genoemd, oftewel de G-spot van de man.

Wie niet waagt, die niet wint

Hebben we je nu geïnspireerd met dit artikel en ben jij er helemaal klaar voor een prostaatorgasme te krijgen? Of natuurlijk om een prostaatorgasme te bezorgen bij jouw sekspartner? Zoals je vast al weet, zijn wij niet de flauwste. Wie A zegt moet B zeggen, daarom voor de ware kringspiermusketier: een lesje prostaatorgasme.

1. De voorbereiding

Voor je je intrede maakt in jouw of zijn anjer, komt er wat voorbereiding bij kijken. Je wil namelijk niet met vieze vingertjes terugkomen. Tenzij dat helemaal je ding is, maar dat is weer een geval apart. Knip dus je nagels of doe er een condoom omheen. Een douche is overigens op zijn plaats bij de man in kwestie. Je hebt speciale anaaldouches, dat is een soort langwerpige douchekop die je op je douche draait. Deze kun je penetreren in de anus om hem van binnenuit te wassen. Het is aan te raden om sowieso een condoom of latex handschoen om je vingers te doen. Zo voorkom je nare verrassingen tijdens jullie avontuurtje.

2. Meet mr. Perineum

Tijdens het voorspel is het belangrijk om je aandacht te verleggen naar het perineum. Het perineum is het stukje tussen de anus en penis in. Door minder aandacht te leggen bij de penis en je meer te richten op zijn perineum werk je naar het anale gedeelte toe. Masseer deze plek dus goed.

3. Open the gate

Na een tijdje lekker op zijn perineum gedanst te hebben (niet letterlijk natuurlijk) kun je subtiel je intrede maken. De bedoeling hierbij is dat je met glijmiddel of spuug een vinger in zijn anoeshka duwt. Het zou ook werken om hem vooraf te rimmen, om even binnen de vaktermen te blijven. Rimmen is eigenlijk gewoon zijn kont masseren met je tong. We willen voor je hieraan begint, even meer nadruk leggen op stap 1. Het is niet ‘s werelds schoonste opening namelijk.

4. De massage

Om de prostaat te stimuleren, moet je een beweging van ‘kom maar’ maken met de vinger. Om hem af te leiden van de chaos die in de anus plaatsvindt, zou je kennelijk op de eikel kunnen blazen. Als je goed zit, zou je een soort balletje moeten voelen in de wand van zijn anus. Dit is- je raadt het niet- zijn prostaat. Masseer deze knoeperd en ga door tot het hoogtepunt is bereikt. Het is hierbij het beste om gelijktijdig zijn pielemuis te stimuleren. Het waarschijnlijke resultaat? Een intenser orgasme dan ooit tevoren.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *