Level up je huisfeest met de Pioneer DJ XDJ-RX2

Hear
// 22 december 2017

Je hebt huisfeestjes en huisfeestjes. In het eerste geval heeft de host een week gewerkt op een gedurfde Spotify-lijst, die na twee Long Islands en een halfje al wordt afgezet door die ene guy die het heft liever in eigen hand neemt. Als jij dacht dat er in een tijd dat iedereen DJ kan zijn geen amateurs meer rond zouden lopen, dan heb je het mis. Na 3/4 van ‘The Worlds Greatest’ wordt het nummer vlak voor de climax overgemixt met twoyoutubevideosandamotherfuckingcrossfader.com in ‘Fantasy’ van Earth Wind and Fire. Nou ja, Earth Wind and Fire, dit is meer een slechte cover van iemand die klinkt als Gordon die net een trap in zijn zak heeft gehad en er ondertussen net zo veel van geniet als dat het pijn doet.

Én je hebt huisfeestjes waarbij de muziek on point is. Er is van te voren een fixed DJ bepaald en er staat een fatsoenlijk systeem om dit feestje naar het volgende niveau te tillen. Dit geldt voor speakers die bij standje trommelvliesterreur er niet uitklappen, maar dit geldt ook voor de apparatuur waarmee de muziek in elkaar over wordt gemixt.

Pioneer DJ XDJ-RX2

Het is natuurlijk top als je een neef hebt met een lichtelijke platenobsessie en een vrije agenda, maar als je liever de mogelijkheden benut van het digitale tijdperk dan schaf je een Pioneer DJ XDJ-RX2 aan. Niet omdat Pioneer DJ een enorme som geld overgemaakt heeft naar de redactie van Mellowed, maar omdat we jou voorgingen (voor die next level vrijmibeaux) en intens enthousiast zijn!

Deze set bied je namelijk de belangrijkste functies die de complete set-ups in clubs en op festivals ook bieden. En daarnaast kun je dezelfde kwaliteit verwachten van Pioneer DJ. Beat Sync maakt het mogelijk om elke beginnende DJ heel basic te laten mixen. En de rest maakt het mogelijk om er een gruwelijke set van te maken. We gaan even de diepte in…

XDJ-RX2 Specs

De controller is een all-in-one oplossing, waarbij je geen laptop nodig hebt. Draaien en mixen gaat hoogst eenvoudig met de ingebouwde Rekordbox DJ en het enorme 7″ touchscreen. Je plugt je USB-tje in en je kan gaan!

De XDJ-RX2 is dan ook aan te sluiten op vrijwel alle versterkers, monitoren en actieve speakers.

Op het scherm blader je simpel tussen al je tracks, zoek je in je tracks met de handige zoekfunctie met touchscreen en zie je alle benodigde informatie. Denk aan BPM en het gebruik van je effecten.

Mixen doe je met soepele kanaaldaders en knoppen, die qua kwaliteit op dezelfde hoogte staan als de Nexus-series, het vlaggenschip van Pioneer DJ. Voel je Steve Aoki en Richie Hawtin tegelijk met de geïntegreerde Sound Colour FX én een Beat FX, met de belangrijkste en meest geniale effecten.

Op beide decks vind je Performance Pads. Deze zijn te gebruiken voor Hot Cues, Beat Loops, Slip Loops en Beat Jumps. Heb je geen idee waar we het over hebben? No worries, dit heb je zo onder de knie!

Zit je na het aanschaffen de controller met een sippe neef, dan sluit je zijn platenspelers toch gewoon aan de Pioneer DJ XDJ-RX2? Kan hij mooi back 2 back met de nieuwe Carl Cox uit jullie squad!

Bestellen

Je begrijpt dat je met dit apparaat een heel bruut ding in huis haalt. We durven best te zeggen dat dit de crème de la crème is onder de all-in-one oplossingen. Je moet dan ook niet denken dat je voor een paar meier klaar bent. Voor €1.699,- help je de Post NL bezorger morgen nog aan een hernia, maar dan heb jij wel de dikste set van iedereen. Tip: deel het bedrag met je vrienden en geef ontzettend veel huisfeesten dit jaar, dan heb je het er zo uit!

 

Source :

Pioneer DJ