Line-up Kingsland Festival bekend

Line-up Kingsland

Kingsland Festival 2018 wordt traditiegetrouw op Koningsdag in vier verschillende steden gevierd. Dit jaar zijn er feesten in Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch, Oldenzaal en Groningen, de stad die op 27 april ook de koninklijke familie verwacht.

Line-up

Armin van Buuren is in het Stadspark in Groningen en Het Hulsbeek in Oldenzaal de headliner. Hij wordt in beide steden vergezeld door Nicky Romero. Hardwell reist op Koningsdag af naar de main in Amsterdam en naar De Pettelaarse Schans in Den Bosch. Hij krijgt in beide steden gezelschap van onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano en Yellow Claw.

Ook geeft Kingsland ruim baan aan het Hiphop- en Urban genre. Lil’ Kleine gaat naar Amsterdam en Groningen, Ronnie Flex naar Amsterdam en Oldenzaal. De Jeugd van Tegenwoordig heeft optredens in Amsterdam, Groningen en Oldenzaal, terwijl de mannen van Broederliefde afreizen naar Amsterdam en Groningen.

Kris Kross Amsterdam, Sam Feldt, LVNDSCAPE en Mr. Belt & Wezol krijgen het extra druk. Zij staan op de Deephouse Stage in Amsterdam, Groningen en Oldenzaal. Amsterdam kent als enige ook nog een Hardstyle Stage. Onder anderen Brennan Heart en Headhunterz zorgen daar voor de harde beats.

De organisatoren van Kingsland verwachten op 27 april 125.000 bezoekers en ruim 100 dj’s en artiesten. De kaartverkoop begint op 8 februari om 12.00 uur via de website van Kingsland. ZIN IN!

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *