MAD FOX lanceert exclusieve MADNESS avond

Met de opening van MAD FOX, nu bijna één jaar geleden, is Nederland een unieke club rijker. Het trok dan ook wereldwijd de aandacht met zijn betoverend en intrigerende entertainment en DJ-optredens. Maar ook MAD FOX gaat verder. En wel op zondag 4 maart om precies te zijn. De club lanceert dan haar eerste MADNESS nacht, een out of this world clubervaring die je niet mag missen!

MAD FOX MADNESS

MAD FOX werd al snel de thuisbasis van international DJ’s en beroemdheden, zoals Sunnery James en Ryan Marciano, David Guetta, Martin Garrix, Black Coffee, Leonardo DiCaprio en Will.i.am. MADNESS zal met haar entertainment van circuskunsten, een avond vol verassingen en chaos geheid zorgen voor een nieuwe aanwas van celebrities. 

MADNESS brengt dezelfde intrigerende energie die je van MAD FOX gewend bent. De avond is een onvergetelijke reis naar een nieuwe wereld van nachtelijk entertainment en onthult passies waarvan we allang dachten dat deze verloren waren gegaan. Als Amsterdam slaapt, verbindt MAD FOX de vossen en nachtvlinders van de stad op een unieke wijze.

https://www.instagram.com/p/Be_Rk5DDQ23/?taken-by=madfoxclub

https://www.instagram.com/p/BeYjWlXjIcV/?taken-by=madfoxclub

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *