Dit waren de meest gezochte zoektermen op Pornhub in 2022

Pornhub-1

Pornhub maakt traditiegetrouw aan het eind van het jaar bekend wat de bezoekers allemaal uitspookte op de beruchte website. De website voor natuurfilms heeft genoeg materiaal om iedere fantasie waar te maken, want over smaak valt niet te twisten. En net als voorgaande jaren, leveren deze statistieke wat interessante informatie op.

Pornhub jaaroverzicht

Sessieduur

In 2022 was een gemiddeld bezoek iets minder lang door op de website, een verschil dat verwaarloosbaar klein is aangezien het over 1 seconde gaat. Gemiddeld halen we na 9 minuten en 54 seconde onze hand uit onze broek. Wat opvalt is dat het gemiddelde bij vrouwen 6 seconde langer is dan bij mannen.

Als we naar Nederland zelf gaan kijken, zien we dat wij Nederlanders bovengemiddeld ‘lang’ op de website blijven hangen, namelijk 10 minuten en 14 seconden. Onze vriendelijke zuiderburen zijn met 9 minuten en 48 seconde iets sneller dan gemiddeld klaar.

Populairste zoektermen 2022

Waar keken we zo al naar wanneer we er een slinger aan wilde geven of de knop wilde oppoetsen? De top 5 zag er als volgt uit: #1 Hentai, #2 Japanese, #3 Milf, dat 1 plek steeg, #4 Lesbian, dat dus 1 plek zakte en op #5 Pinay, wat Filipijnse betekent.

Voor Nederland zie de top 5 er ietsjes anders uit. Hier staat Milf net als vorig jaar op 1, Lesbian op 2, Turkish op 3, Big Ass op 4 en Dutch op 5.

Wat nog meer?

Er vallen nog een aantal dingen op als we naar het Pornhub jaaroverzicht kijken. Zo bleek dat er beduidend minder op de website gekeken word wanneer er een WK-wedstrijd bezig is. Ook gebruiken Nederlanders relatief vaak hun laptop of pc, terwijl in landen als Egypte en Mexico haast altijd hun mobiel gebruiken om natuurfilmpjes te checken. Qua actrices waren Lana Roades, Abella Danger, Mia Khalifa, Angel White en Mia Malkova het meest populair in Nederland.

Herkenbaar lijstje? Mocht je het volledige verslag willen lezen, dan doe je dat hier.

 

Source :