Mellowed Talent Scout: Jayson Wynters

[alert type=white]Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekker setje van een rising star.[/alert]

Jayson Wynters

Jayson Wynters begon als garage MC in zijn thuisstad Birmingham, maar toen hij ouder werd wilde hij maar één ding: achter de knoppen plaatsnemen. En zo geschiedde. In 2015 begon hij zich toch te onderscheiden van de rest en trok hij de aandacht van technolegende Mr. G, die hem naar zijn label Phoenix G haalde. Jayson Wynters is één van de weinige DJ’s die verschillende genres kan combineren en waarbij het ook nog eens héél lekker klinkt.

Jayson’s muziek is een uitlaatklep over zijn kijk op het leven. Of het nu up’s of down’s zijn, hij weet het met zijn futuristische Detroit techno altijd in de juiste vorm te gieten. Door zijn streven om anders te blijven heeft hij menig technohard veroverd en weet ik zeker dat we nog héél van deze guy gaan horen. Check even dit heerlijk setje!

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *