Mellowed talent scout: Lewski

[alert type=white]Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekker setje van een rising star.[/alert]

Lewski

Een jaar geleden liet hij een demo achter bij meneer De Sluwe Vos. Inmiddels heeft Lewski zijn eigen debuut EP “Gru” uitgebracht en deze heeft een maand in de charts gestaan bij Clone. En maar goed dat EP’s rollen, want ze gingen als verse broodjes over menig toonbank en waren bij veel webshops volledig out of stock. Gelukkig zijn ze weer aangevuld en hoeft niemand er iets van te missen. Online zijn ze bij Clone, June Records en Rush Hour Store te bestellen, maar in veel winkels kan je ze ook nog uit de schappen plukken.

Via ROD kwam de EP op BBC1 radio en support komt vanuit alle hoeken. Namen als Ben Ufo, Laurent Garnier, Truss/MPIA3, Or:la, Benjamin Damage, Samulli Kempi, Randomer en Iron Curtis laten ook hun support zien voor de debuut EP van Lewski. Just to name a few. En terecht natuurlijk! De sound van Lewski is geïnspireerd op de donkere Detroit techno, maar in zijn EP blaast de vintage techno sound én zijn eigen creativiteit je een compleet andere wereld in.

Er gaan dit jaar gegarandeerd nog meer releases uitkomen, dus hou de man in de gaten. Dit wil je zeker niet missen.

Mellowed out ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *