Mellowed Talent Scout: Mike Rogers

[alert type=white]Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekkere setje van een rising star.[/alert]

Mike Rogers

Deze week doen we het ietsjes anders. Vandaag in Mellowed Talentscout niet één, maar twee talentvolle gasten die begin vorig jaar besloten om hun krachten te bundelen vanwege wederzijdse interesse in een nieuwe muzikale richting. Mike Rogers is het resultaat van twee producers die samen met de gevestigde orde én jonge talentvolle artiesten een nieuw muzikaal pad volgen. Het producersduo bestaat uit Michiel Thomassen (Mike Mago), met name bekend van zijn succesvolle samenwerkingen met Dragonette, en Roger Van Der Zwan (Rogerseventytwo), bekend van de hit ‘You Take Me Higher’. 

De eerste track ‘What Should I Do’ is vandaag uitgebracht door BMKLTSCH RCRDS en is de eerste track van de komende EP ‘Loose Ideas’. Het nummer wordt gezongen door rising star Abee en houdt het midden tussen elektronische pop en R&B. Wat ik zal zei, vandaag is ietsjes anders. Desalniettemin een héle toffe track voor deze zonnige vrijdag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *