Mellowed Talent Scout: Remco Beekwilder

Mellowed Talent Scout
[alert type=white] Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekker setje van een rising star. [/alert]

Remco Beekwilder is redelijk nieuw in de scene, maar way ahead of the game. De geboren en getogen Bosschenaar is sinds 2009 bezig met het maken van elektronische muziek. De kick-off van zijn carrière kwam echter in 2016, toen Dax J zijn plaat ‘LSD’ op Awakenings draaide tijdens ADE en tja, the rest is history zullen we maar zeggen. Sindsdien is hij in een stroomversnelling beland waar geen eind aan lijkt te komen. Met zijn donkere, rauwe en hypnotiserende sound draait hij door héél Europa de pannen van het dak. Deze zomer komt een grote wens van hem uit met een gig op Awakenings Festival 2018. Daarnaast wil hij nog eens héél graag in de Berghain draaien, omdat hij daar bij de entree altijd geweigerd wordt en dit heeft hem alleen maar nieuwsgieriger gemaakt.

Remco, wij gaan even een hartig woordje met Sven spreken waarom hij for fuck sake het grootste technotalent van Nederland niet binnenlaat. To be continued!

Tot die tijd, een lekker setje van the man himself.

Mellowed Out ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *