Mellowed Talent Scout: Mark Villa

Mark Villa
[alert type=white]Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekker setje van een rising star.[/alert]

Mark Villa

2016 was gekkenhuis voor Martinus Haase, in de muziekwereld beter bekend als Mark Villa. De inmiddels 17-jarige Villa werd ontdekt tijdens een demodrop in 2015, waarna de jongeling een exclusief contract tekende bij Mixmash Records om zichzelf te ontwikkelen als artiest. Dit leidde tot de release van verschillende nummers onder de vlag van het label en Villa Tomorrowland (2016), Parookaville (2016) en Bootshaus (2017).

Met een werkethiek waar menig mens een voorbeeld aan kan nemen kreeg hij ook steun van grote artiesten zoals Laidback Luke, Lucas & Steve, Don Diablo en Galantis, die zijn muziek op bekende evenementen zoals UMF en Coachella speelden. Niet de minste festivals al zeg ik het zelf. Afgelopen zomer stond de toen 16-jarige Mark Villa met zijn energieke sound voor het tweede jaar te draaien op Tomorrowland. Toen ik 16 was haalde ik Havo 4 met de hakken over de sloot omdat ik volgens mijn mentor “gebrek aan motivatie” had.  Thanks mevrouw Burgstede, voor deze enorme schop onder m’n kont!

Terug naar muziek en Mark Villa. Voilà, een setje van de guy.

Mellowed Out ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *