Nieuw op Netflix: de topfilms en series van week 16

Nieuw op Netflix

Tijdens week 5 van de quarantaine stelt Netflix ons wederom niet teleur. Deze week voegt de streamingdienst namelijk een aantal dikke actiefilms en series toe, waardoor we onze Netflix-verslaving lekker in stand kunnen houden.

Nieuw op Netflix deze week

14 april | Central Intelligence

In deze actiekomedie speelt Dwayne ‘The Rock’ Johnson de rol van Bob.  Vroeger werd Bob veel gepest, maar daar was altijd de populaire Calvin (Kevin Hart) die het voor hem opnam. Twintig jaar later zit de inmiddels moeilijk afgetrainde Bob bij de CIA. Hij benadert Calvin, die enige persoon die hij in al die jaren is gaan vertrouwen, om hem te helpen bij een gevaarlijke missie.

De combi van Dwayne en Kevin is goud en zorgt voor een heerlijk filmavondje.

16 april | Rambo: Last Blood

Deze film kwam in 2019 uit en was hiermee 11 jaar nadat Sylvestre Stallone voor het laatst in de rol van Rambo kroop, en zelfs 28 jaar na het origineel in 1982. In Last Blood neemt Rambo het op tegen het Mexicaanse kartel, nadat zij de dochter van een vriendin van Rambo ontvoeren. Rambo is niets zonder veel actie en geweld en dat is in deze film niet anders. Ouderwets genieten van een oude Sylvester Stallone is goud.

15 april | Outer Banks

Outer Banks volgt een hechte groep tieners in het kustgebied van North Carolina. Als door toedoen van een orkaan de electriciteit de hele zomer uitvalt, worden ze gedwongen ingrijpende keuzes te maken. Samen gaan ze op zoek naar de vermiste vader van hun leider, een zoektocht die al vrij snel verandert in de jacht op een verdwenen goudschat. Verder zorgen verboden liefdes en een conflict met de rivalen van de vriendengroep voor een zomer vol intrige.

https://www.youtube.com/watch?v=GC68w9tvv6I

17 april | De Twaalf

Deze door Netflix aangekochte serie van onze Vlaamse buren belooft een internationale hitserie te worden. In ‘De Twaalf’ wordt  twaalfkoppige jury gevolgd. Zij zullen moeten oordelen over een moordzaak die het land in z’n greep houdt. Een vrouw die terechtstaat wordt namelijk beschuldigd van het vermoorden van haar beste vriendin en jaren later ook van haar jonge dochter. Terwijl de spanningen in de rechtbank hoog oplopen, wordt voor de kijker al gauw duidelijk dat de juryleden zelf ook genoeg te verbergen hebben.

17 april | Ocean’s 8

Dit keer geen 11, 12 of 13 mannen, maar 8 vrouwen die plannen voor een enorme roof maken. Met onder andere Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna en Anne Hathaway in de hoofdrol, zal het aan de cast niet liggen.