Nieuwe namen Balaton Sound 2018 aangekondigd!

Afgelopen weekend regende het nieuwtjes rondom het vijfdaagse festival Balaton Sound. Zo kondigde de organisatie aan dat Sven Väth, Kölsch en Black Coffee deze zomer afreizen naar het mooie Balatonmeer. Daarnaast maakte ze bekend dat het festival met een een nieuwe venue komt: Clubs On The Beach, in samenwerking met prominente clubs waaronder de Brusselse Fuse. Tot slot brengt het feestconcept elrow weer een aantal hele fijne DJ’s naar Hongarije tussen 4 en 8 juli.

Heineken Stage

Sven Väth, Kölsch en Black Coffe prijken op het affiche van de Heiken Stage. Ook Adriatique, Gus Gus, Scuba, Camelphat en Julian Jeweil staan op dit stage achter de knoppen.

Clubs On The Beach

Ook is er speciaal voor de 2018 editie een nieuwe venue in het leven geroepen. Dit podium aan het azuurblauwe Balaton meer zal iedere dag door een andere toonaangevende club worden gehost. Op Woensdag  juli trapt Fuse af met Charlotte de Witte, Matrixxman, Jay Clarke, Pierre, Cellini en Manfredi. De dag erop neemt de Parijse club Rex de honneurs waar met onder meer Phil Weeks en Jenniger Cardini.De Berlijnse Watergate brengt vrijdag 6 juli huis-dj Butch en anderen naar het Balatonmeer. Het Britse label Defected verzorgt op 7 juli het programma met onder andere Claptone. De slotdag gaat de eer naar Ibiza’s Pacha die onder meer Uner meebrengt.

elrow

Net als vorig heeft elrow een eigen podium op Balaton Sound 2018. Dit belooft weer een kleur- en fantasierijk spektakel te worden op beats van Ricky Ahmed, Patrick Topping, Steve Lawler, Heidi, Bastian Bux, Mario Biani, Eddy M en Toni Varga.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *