Paradijs van het Zuiden kondigt tweede editie aan

Brabant maakt zich deze zomer op voor de tweede editie van het festival Paradijs van het Zuiden. Na een snikhete, maar oh zo succesvolle eerste editie afgelopen jaar aan de Petterlaarse Schans, strijkt het festival op 6 juni weer neer te midden van de Zuiderplas in het altijd gezellige Den Bosch. Paradijs van het Zuiden representeer het Brabantse nachtleven, dat dit jaar vertegenwoordig wordt door Vunzige Deuntjes, Daisy, Duikbook, SMÈRRIG en Nachtcollege.

Paradijs van het Zuiden

Net als vorig jaar staat het Paradijs van het Zuiden garant voor een paradijselijk oord met verschillende podia en meerdere muziekstijlen in een tropische setting. De hostingpartijen Vunzige Deuntjes, Daisy en Duikboot bundelen hun krachten met de lokale nieuwkomers SMÈRRIG en Nachtcollege en brengen op één dag het hele stedelijke nachtleven van Brabant samen in Den Bosch. Het muzikale programma weerspiegelt dan ook wat er bij deze populaire partijen te horen is, met lokale en nationale artiesten.

Pre-registratie

Geïnteresseerden kunnen zich pre-registreren voor een ticket via www.paradijsvanhetzuiden.nl. De pre-registratie kaartverkoop start op dinsdag 28 januari. De reguliere kaartverkoop start een week later op dinsdag 4 februari. De vroege beslisser kan een kaartje bemachtigen voor 19,50 euro.