Passoã komt met nieuwe limited edition fles, geïnspireerd op de zonsondergang

passoa-1

Als je het drankje alleen al ruikt, waan je jezelf direct op een Braziliaans strand met de laatste zonnestralen op jouw overheerlijk snoetje. Juist, we hebben het inderdaad over Passoã. Sinds het merk 30 jaar geleden op de markt kwam, kun je Passoã herkennen aan de bekende mysterieuze zwarte fles. Maar nu lanceert ‘s-werelds número um passievruchtlikeur, kijk, ik begin er al Portugees van te typen als ik eraan denkt, zijn nieuwe limited edition look. Deze fles brengt een ode aan de zonsondergang en inspireert jou om in de ‘sunset spirit’ te komen, zonder naar een exotisch eiland te hoeven vliegen. Mag ook hoor, alleen Passoã is net wat goedkoper.

Passoã limited edition

Barbecues, picknicks, festivals, feestjes, vrienden ontmoeten op het terras: de zomer is het mooiste seizoen en jij kunt, net als wij, vast niet wachten tot de zomer volledig uit zijn voegen barst! Gelukkig kom je al aardig ‘in the mood’ dankzij Passoã – en al helemaal nu het merk een limited edition fles lanceert. Deze ‘sunset edition’ fles, met zijn warme, zonnige kleuren, schreeuwt één en al positieve vibes op van een zonsondergang. Want eerlijk, dat is toch het mooiste moment van de dag?

Design

Maar er is meer. Zo is de onderkant van de nieuwe fles doorzichtig, zodat je voor het eerst de iconische rode kleur van de likeur kunt zien. Het is net deze levendige kleur die Passoã-cocktails zo Instagram-proof maakt! De fles is verder voorzien van sprekende illustraties van de passievrucht: hét steringrediënt van Passoã. Het is deze vrucht die de likeur zijn intens zoete en toch ook frisse smaak geeft, zónder kunstmatige smaakstoffen. En natuurlijk perfect voor het maken van cocktails.

De nieuwe fles geeft letterlijk en figuurlijk, 100% de kern van Passoã weer, het belichaamt helemaal de sfeer van de zonsondergang: dat speciale moment waarop je het einde van de dag viert met vrienden en even kunt ontsnappen aan je alledaagse routine.

Passoa-2