Engelsman bouwt dikke bar in achtertuin voor slechts 100 euro

Niet iedereen is gemaakt om te klussen, maar als je dat wel bent kan het je leven op allerlei manieren verrijken. Kijk naar Paul Nowak, een hobbyist uit Sheffield die met wat pallets een dikke bar in z’n achtertuin heeft gebouwd. De bouwinstructies geeft de beste man niet vrij, maar laat Paul Nowak een inspiratie voor ons allen zijn.

Handig

Paul heeft sinds jaar en dag een passie voor houtbewerking en is dus vanzelfsprekend een handige gozer. Naar eigen zeggen was het bouwen van de buitenbar in zijn tuin dan ook een fluitje van een cent. En wat het allemaal nóg indrukwekkender maakt is dat hij de klus klaarde met 90 pond, dat omgerekend ongeveer neerkomt op 100 eurootjes.

Dat Paul een gevoel voor stijl heeft is goed te zien als je de foto’s bekijkt. De pallets die hij gebruik heeft zijn afgewerkt met een donkergrijze laag matverf, waardoor de bar een robuust uiterlijk krijgt.

De bar werd in de Facebookgroep Extreme Couponing and Bargains UK gedeeld en ging vervolgens knettertje viraal. Hij moet nog even wachten tot de taps worden aangesloten, maar de koelkasten onder de bar zijn al volgeladen mochten er onverwachts toch mensen langskomen. I like the mentality!

Paul Nowak-1

Paul Nowak-2
Foto’s: Paul Nowak