Pleinvrees de Podcast: maandelijks bijpraten met artiesten en promotors

Hear
// 17 december 2020
Pleinvrees de Podcast-1
Credits: Pleinvrees

Hoe dit ons op de redactie van Mellowed aan het oog is onttrokken weten we niet. Maar nu we het wél weten, slingeren we het met alle liefde de wereld in. Eén van onze favoriete festivalorganisaties Pleinvrees heeft zich sinds oktober gericht op het maken van podcasts. In deze serie gaan ze elke maand in gesprek en mensen achter de schermen bij Pleinvrees, om te ontdekken wie de persoon achter de artiest is en hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn.

Pleinvrees de Podcast

De eerste aflevering van Pleinvrees de Podcast is al ruim 6.000 keer beluisterd en de 3e aflevering staat inmiddels anderhalve week online op alle bekende Podcast platformen. De eerste aflevering was met Mees Salomé, in de tweede gingen ze in gesprek met Miss Melera en de meest recente afleveringen was David en Renier, de oprichters van Pleinvrees. De volgende podcast zal in januari online komen, met niemand minder dan wonderkind Colyn!

Pleinvrees de Podcast is een lekker laagdrempelige podcast, met veel ruimte voor ‘ouwehoeren’ en lachen. Daarnaast is het ook erg interessant om artiesten en promotors te horen over alles wat ze hebben meegemaakt. Kortom een absolute must listen! Je checkt Pleinvrees de Podcast hier.