Grande Finale Pleinvrees On Tour te volgen via livestream

Festivalnews
// 27 maart 2020
Pleinvrees On Tour Livestream-2
Credits: Rachel Ecclestone
Morgen 28 maart had in Amsterdam de Grande Finale van Pleinvrees On Tour moeten plaatsvinden. De Marktkantine zou worden omgetoverd tot een plek waar we de héle nacht van de heerlijke Pleinvrees-vibes zouden gaan genieten. Helaas heeft het lot anders beslist en daar zijn we op zijn zachts gezegd best wel zuur van. Maar Pleinvrees gaat niet bij de pakken neer zitten en is op zoek gegaan naar een creatieve oplossing om toch iets van de situatie te maken.

Pleinvrees On Tour Livestream

Op de akelig prachtige locatie van Het Sieraad houdt Pleinvrees morgen van 18:00 tot 21:00 de positieve vibes in leven met een livestream, met twee artiesten die sowieso al op het affiche stonden en dus al geboekt waren.
Miss Melera en Yør Kultura zullen de honneurs waarnemen, uiteraard met de veiligheidsvoorschriften in acht nemend. Zo is Yør Kultura normaal gesproken drie man sterk, maar omdat de organisatie verantwoord om wil gaan met de situatie, hebben ze gevraagd of er één van de drie kon komen.
Tijdens de livestream, dat door een professioneel camerateam in jullie huiskamer beland, heb je ook de mogelijk om geld te doneren aan de helden en heldinnen van het Rode Kruis. Zij zijn namelijk keihard aan het knokken om de situatie onder controle te krijgen en daar mag gerust een steentje aan bij worden gedragen. Veel, weinig, alle beetjes helpen.
Dus zorg dat je morgen om 18:00 sharp achter je TV, Laptop, Tablet of telefoon zit en tune in op de Pleinvrees On Tour Livestream.
Pleinvrees On Tour Livestream
Categories
Festivalnews