Salvatore Ganacci is de grootste naam die ooit op Tomorrowland heeft gestaan

Tijd voor een throwback, want wij willen graag een héle diepe, diepe buiging voor meneer Salvatore Ganacci. Op een of andere manier heeft deze guy het voor elkaar gekregen om in 2018 op het Tomorrowland Mainstage te staan, tussen namen als Steve Aoki, Martin Garrix, Hardwell en David Guetta. Maar geen van deze laatstgenoemde stal écht de show. Dat deed de Bosnische DJ Salvator Ganacci. Met z’n lange haar.

Hoe Salvatore Ganacci een duimpje in de poeperd van EDM stak

Geloof ons: festivals als Tomorrowland en Ultra Music Festival vinden we compleet de shit. Hoe het georganiseerd is. Hoe alles tot in de details klopt. Wat voor een bizarre beleving ze aanbieden. Maar de MainStage is vaak een lachtertje, vind je niet? EDM is best goed te pruimen hoor na een paar drankjes, maar kom op? DJ’s die nul contact hebben met het publiek, die voorgeprogrammeerde sets draaien en uiteindelijk niet heel veel doen wat het vak eigenlijk inhoudt. Niet dat we zeggen dat ze het niet kunnen, maar dan zien we liever een Salvatore Ganacci. Want deze man geeft pas écht een showtje weg.

Kijk even naar de onderstaande video en zie hoe deze briljante man op de meest magische stage van de EDM-wereld, voor een publiek van ruim 60.000 man sterk, heiligschennis pleegt. Hulde!

* Helemaal kijken als je tijd hebt, anders sowieso vanaf 4 min, 5 min, 6.25 min, ah fuck it alles is nice.

Sorry

Het was vast niet de bedoeling, van de seniel-ogende-maar-daardoor-werkelijk-geniale man, om anus van de EDM-wereld te penetreren met z’n swingende duim. Hij had geen kwaad in de zin. Maar hij deed het wél. Haha! En da’s mooi.

Vooral als je dan ziet dat ‘puristen’ zich hier druk om maken. Deze columnist stelde het internet de vraag: “Hoe wordt ik een bekende DJ?” (jup, met een ‘t’) en gaf zelf al antwoord. Misschien is de column wel bijna even vermakelijk als de DJ set van THE MAN, THE LEGEND…. SALVATORE GANACCI.

Oh, en Salvatore, als je dit leest. Ik weet niet wat jij op had voor dit optreden, maar geef ons heeeeel gauw een belletje!

Don’t do drugs, kids.

Bekijk hier z’n hele set:

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *