Solar Weekend 2023 kondigt volledig programma aan

Solar Weekend 2023

The word is out! Met de laatste toevoeging aan de line-up, is het volledige programma van Solar Weekend 2023 bekendgemaakt. Onder meer The Opposities, Klangkuenstler, Nico Moreno, De Jeugd van Tegenwoordig, Son Vieux en Sunnery James & Ryan Marciano reizen deze zomer af naar het Roermondse festival.

Solar Weekend 2023

Op de Main Stage komen alle genres van het festival samen, met een mix van hiphop van The Opposities en De Jeugd van Tegenwoordig, pop van Antoon en disco van Son Vieux. Techno- en house-liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Techno Tent en de House of House, waar o.a. 999999999, Klangkuenstler, Nico Moreno, Trym, La Fuente, Bassjackers en Tony Junior achter de decks kruipen.

Daarnaast zijn er hiphop- en urban-dance optredens bij de Roermoney Beachclub. Het feest begint op de camping, waar verschillende activiteiten op donderdag en muzikale optredens op vrijdagmiddag plaatsvinden. Het thema van het festival dit jaar is ‘WILD LIFE’. Solar Weekend 2023 vindt plaats van 3 tot en met 6 augustus aan De Maasplassen in Roermond.

Hieronder vind je het volledige programma: