Rockstar Games presenteert Solomun’s ‘Customer is King’ music video

Solomun

Na een zinderen debuut van GTA online: After Hours, presenteert Rockstar Games met trots de officiële music video van Solomun’s nieuwe single ‘Customer is King’. De clip van de spiksplinternieuwe resident van Los Santos is volledig geschoten in Grand Theft Auto V.

De videoclip is opgenomen en geregisseerd door Rockstar Games, in samenwerking Solomun en zijn label Diynamic Music voor hun 100ste release.De clip bevat gepersonaliseerde bewegingsregistratie en animatie van de man himself en vertelt een uniek verhaal dat plaatsvindt binnen- en rondom de gebeurtenissen van de originele verhaallijnen. Het is tevens de eerste keer dat een echte artiest nieuwe muziek lanceert via een eigen verhaallijn in de GTA-wereld.

Solomun

De alom gerespecteerde underground DJ en producer Solomun speelt een enorme rol in het herdefiniëren van de Europe House-scene. Zijn succesverhaal begon in 2013 op Ibiza toen hij resident DJ in de Pacha werd, en de club meteen de populairste van het eiland maakte.  De held houdt van werken in de studio, maar zijn echte passie ligt vooral bij optreden. Met zijn melodieuze, diepe en krachtige sound neemt hij je mee op een muzikale reis. Hij won al verschillende grote awards en werd door Mixmag Magazine in 2012 bekroond tot DJ of the Year.

Radio GTA

Aan de bekende radiofrequenties van GTA Online is vanaf vandaag namelijk een nieuw radiostation toegevoegd. De zender is geheel in thema van After Hours:Los Santos Underground Radio (LSUR).Hier hoor je een exclusieve mix van DJ Solomun en meer mixes die de komende weken worden toegevoegd wanneer nieuwe resident DJ’s beschikbaar worden als onderdeel van After Hours.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *