Supersized Kingsday Festival: het grootste festival tijdens Koningsdag

Supersized Kingsday Festival

Met zo’n 50.000 bezoekers doet Supersized Kingsday Festival zijn naam eer aan, en is in Aquabest het grootste festival van Nederland tijdens Koningsdag. Helden als Paul Elstak, D-Block & S-te-Fan, B-Front, Warface en Sefa zijn die dag bevestigd om de oer-Hollandse traditie groots te vieren.

Supersized Kingsday

Organisator B2S strijkt voor het zede jaar op rij neer op het festivalterrein nabij Eindhoven. De crème de la crème van de hardere stijlen DJ’s is vastgelegd voor Supersized Kingsday, dat op 27 april 2020 plaats vindt op Aquabest. Er zullen acht verschillende stages verrijzen, met meer dan 150 artiesten op voor een immens en oranje feestpubliek. Voor de Hardstyle stage zijn onder anderen D-Block & S-te-Fan en B- Front vastgelegd. Warface en Frequencerz staan op de Raw Hardstyle stage. Paul Elstak en Sefa gaan nog een tandje harder op het Hardcore stage.

Grootste tijdens Koningsdag

Supersized Kingsday begon ooit als een kleinschalig festival, maar is in zes jaar uitgegroeid tot het grootste hardere stijlen-festival van Nederland tijdens Koningsdag. De aankomende editie biedt plek aan maar liefst 50.000 bezoekers. Sinds de lustrumeditie van 2018 valt Supersized Kingsday onder de vlag van B2S, de organisatie achter onder meer Decibel outdoor met 55.000 festivalbezoekers.

Naast de hiervoor genoemde stages is er verder plek voor Freestyle, Uptempo, Hardstyle Classics, Hardcore Classics en een gloednieuwe Hollands Glorie stage. Reguliere- en groepstickets zijn nu beschikbaar via de officiële ticket pagina. Meld je aan voor het officiële evenement en blijf op de hoogte van het laatste nieuws via deze pagina.De volledige line-up maakt de organisatie woensdag 22 januari bekend.