Sziget maakt line-up voor vernieuwde Colosseum bekend

Colosseum

Sziget’s Colosseum, de populaire elektronische muziekvenue in de vorm van een 360-graden openluchtarena, wordt volledig in een nieuw jasje gestoken voor de 2020-editie. De organisatie belooft een groter en beter ontwerp dan ooit, met geluid en verlichting van wereldklasse en een podium in het midden geposteerd. Op de line-up prijken onder meer Honey Dijon, Chris Liebing, Dixon, Dr. Rubinstein, Matador, Rødhåd, La Fleur, Joris Voorn, Kölsch, Sasha, Eelke Kleijn en I Hate Models.

Sziget Colosseum

De onvermoeibare techno-pionier Chris Liebing zet het Colosseum in vuur en vlam op 7 augustus. Ook Chicago’s Honey Dijon – die bekend staat om haar genre-overschrijdende en veelzijdige sound – is erbij, op 9 augustus welteverstaan. De in Berlijn gevestigde techno- en house-heldinnen Dr. Rubinstein en La Fleur staan respectievelijk op 11 augustus en 10 augustus achter de decks.

Vanuit Nederland maken Joris VoornEelke Kleijn en SHMLSS hun opwachting in het Colosseum. Verder zijn onder anderen KölschSashaDixonMatadorRødhåd en I Hate Models aangekondigd. Check de volledige line-up van het Colosseum op de website van Sziget.