Sziget Express viert 10 jaar festivaltreinen in 2019

Sziget Express

De Sziget Express viert in de zomer van 2019 een jubileumeditie. Voor het tiende jaar op rij vertrekt de festivaltrein vanuit Nederland naar Sziget in het Hongaarse Boedapest. Volgend jaar vertrekt de groenste reisoptie naar het Sziget Festival op maandag 5 augustus vanuit Amersfoort.

Sziget Express

Sinds de Sziget Express in 2009 in het leven is geroepen bleek het met twee uitverkochte treinen direct een doorslaand succes. Sindsdien reden er 25 treinen en werden meer dan 20.000 festivalgangers op een feestelijke manier naar Boedapest gebracht. Met samenwerkingen met onder andere 3FM, Kink FM, Rotjoch en VICE staat de Sziget Express inmiddels bekend als dé reis voor jonge festivalliefhebbers om voor het eerst naar het buitenland te gaan.

Experience

De afgelopen jaren is er veel gewerkt aan de beleving op de treinen. Zo is de horeca op de Sziget Express aanzienlijk verbeterd, is er naast een barwagon met DJ’s ook een bistrowagon bijgekomen. Daarnaast is de Sziget Express, met een CO2 uitstoot van maar liefst 88% minder dan reizen met het vliegtuig, veruit de groenste reisoptie in een tijd waarin groeiende luchtvervuiling een hot item is.

Ticketverkoop

De Sziget Express vertrekt op maandag 5 augustus en zal op donderdag 15 augustus weer terugkeren in Nederland. De reguliere verkoop van de jubileumeditie start op dinsdag 27 november. Tickets en extra informatie zijn te vinden op de Sziget Express pagina van Festival.Travel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *