Tips om je seksleven nét iets pittiger te maken

Wees maar niet bang, je bent niet de enige die het af en toe nét iets pittiger wilt maken in de slaapkamer. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen seksfantasie, alleen twijfel je of je partner die sambalseks ook wel ziet zitten. Nu kan je ervoor kiezen om samen over je seksleven te praten, maar waarom zou je het heft niet gewoon in eigen handen nemen. Je komt er op die manier vanzelf achter of je partner het ziet zitten. En zo niet, dan kan krijg je alleen een klap in je gezicht. Win-win in principe. Want jij was degene die het allemaal net wat spannender wilde maken in je slaapkamer. So, spice up your sex life! 

Tips om je seksleven nét iets pittiger te maken

Sambal

Sambal refereert op zoveel manieren naar een pittig potje seks. Het is haast of het ervoor gemaakt is om je seksleven een boost te geven. Een heerlijk potje ballen met sam-bal. Sambal oelek is daarbij de meest standaard sambal. En laat ‘oelek’ nu net een soort stamper zijn. Tot slot wordt in Thailand sambal ‘nam prik‘ genoemd. Dus tijd om te prikken met wat sambal.

Kort pittig kapsel

Probeer het een keer met een kort pittig pruikie. Je hebt namelijk helemaal geen echte lange haren nodig te hebben om los te gaan.  Met een kort pittig kapsel wordt het allemaal nog veel pittiger.

Tabasco

Dit pepersausje is genoemd naar een bepaalde pepervariëteit afkomstig uit een van de staten van Mexico: Tabasco. Op de schaal van Scoville scoort dit sausje 5000. Deze schaal meet de ‘heetheid’ van pepers. Ter vergelijking: sambal oelek scoort op de schaal van Scoville 2000. Paar druppeltjes her en der op het lichaam en je seksleven wordt zeker pittiger.

Pepperspray

We kunnen er allemaal wel omheen draaien, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Verwen daarom eens de ogen van je partner met een spraytje pepperspray. Daarnaast te gebruiken voor veel meer. Je weet wat ze zeggen: “een spraytje van onderen doet wonderen”.

Carolina Reaper

Even een groot applaus naar Ed Currie uit Amerika. Hij ontwikkelde een pepersoort die qua pikantheid in de buurt komt van pepperspray. Op de Scovilleschaal scoort de Carolina Reaper gemiddeld 1.569.300 eenheden. Een uitschieter haalde zelfs de 2,2 miljoen. Pittiger kunnen we het niet maken, leuker wel.

Wasabi

Wasabi is er voor iedereen. Bij Mellowed denken we namelijk niet in hokjes. Prima om je seksleven wat pittiger te maken. Voor wasa-bi’s, voor wasa-hetero’s en voor wasa-homoseksuelen. Letterlijk voor iedereen. De kleur is wat groen, maar je kan er iedereen mee doen.

Brad Pitt-ig

Deze peper is nog niet genoteerd op de schaal van Scoville. Helaas. Wij weten namelijk haast zeker dat deze alle records zou verbreken en je seksleven maximale pittigheid geeft. Dus is het goed als ik vanavond bij Brad Pitt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *