Tips: zo heb je seks op het strand

seks op het strand-2

In de zomer zijn we allemaal hondsgeil en hebben we op de een of andere manier meer zin in seks. En wat is er in de zomer nou een betere, en vooral spannendere, plek dan seks te hebben op het strand? Bij deze vertellen we jullie dan ook hoe je zo comfortabel mogelijk sex on the beach hebt.

Preppings

Voor seks op het strand is voorbereiding het halve werk. Wanneer je besluit om out of the blue seks op het strand te hebben zonder daarbij na te denken en/of geen spullen bij je hebt, kom je van een koude kermis thuis. Stranden zijn zonder een goede voorbereiding namelijk één van de meest onpraktische plekken om van bil te gaan. Wij raden allereerst aan om minsten twee handdoeken mee te nemen, maar drie of vier is geen overbodige luxe. Zo kun je een mooie ondergrond maken voor je ‘werkplek’ en kun je eventueel wat handdoeken als cover up gebruiken. Zo bescherm je jezelf tegen het zand én zijn jullie minder goed zichtbaar voor gluurders. Daarnaast heb je doekjes nodig, het liefst Wet Wipes, voor wanneer er onverhoopt toch zand op plekken komt waar je het liever niet hebt. Zorg ook voor een plastic zak waar je al je doekjes en eventuele condooms in kwijt kunt. Het is best asociaal om een gebruikte kwakvanger op een strand achter te laten waar overdag ook kinderen rondlopen.

Tijdstip

‘S middags is het met een overvol strand best een lastig verhaal – vooral als het stikt van de mensen. Met zonsondergang is natuurlijk het meest romantisch, maar dan moet je wel zorgen dat je óf op een privéstrand ligt óf er echt niemand te bekennen is. Is dit niet het geval, dan ga je ervoor als de zon nergens meer te bekennen is. Het is dan lekker donker, koeler en de kans dat je betrapt wordt is natuurlijk stukken minder.

Standje

Waarschijnlijk heb jij je met je dirty mind al ingebeeld hoe dit te werk gaat. Ga in ieder geval niet voor missionaris standje. Dit standje zorgt ongetwijfeld voor schurende ballen of lipjes en is niet wat je wilt. Doggy Style zal het meest praktische standje zijn voor seks op het strand. Hierbij heb je relatief weinig raakvlakken met je handdoek én dus het zand.

Blijf bovendien weg van de zee. Zout water kan namelijk onprettig aanvoelen op bepaalde plekken en een kwallenbeet op je genitaliën is volgens mij ook niet echt bepaald lekker. Afijn, seks op het strand klinkt misschien sexyer dan het in werkelijkheid is, maar iets wat je absoluut een keer gedaan moet hebben!

seks op het strand

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *