Dit zijn de tofste tattoo trends van 2021

Tattoo trends

Dat we bij Mellowed fan van zijn tattoos is geen geheim. Het is een vorm van zelfexpressie, stijl én een manier om herinneringen permanent vast te leggen. Dus ben jij van plan om een tattoo te laten zetten, maar heb je nog geen idee wat? Laat je inspireren totdat de tattooshops weer open gaan. In 2021 gaan er weer heel wat toffe tattoo trends rond en wij zetten ze daarom maar al te graag voor je op een rijtje!

Ruimte tattoos

In 2021 zijn tattoos met een space vide het helemaal. Het is natuurlijk een erg interessant onderwerp. Bestaan er aliens? Kunnen we op een andere planeet gaan wonen in de toekomst? We zien het allemaal terug in tattoos van sterenstelsels, planeten en sterren. Heel tof!

Groot, groter, grootst

2020 was natuurlijk een gek jaar en we zijn blij dat het achter de rug is. In 2021 kan het niet gek of groot genoeg wat betreft tatoeages. Gebruik je lichaam als een leeg canvas, het is tijd om er gewoon vol voor te gaan.

Single line

Houd je meer van eenvoud? Ook geen probleem, want één van de tattoo trends dit jaar is de single line tattoo. Zoals de naam het zegt bestaat deze tattoo slechts uit één lijn.

Tramp stamp

Yep, we kid you not. De tramp stamp die eind jaren negentig ineens heel populair werd is terug van weggeweest. In 2021 is het ‘aarsgewei’ weer helemaal hot and happening. 

Vinger tattoos

In 2021 gaan we heel wat tatoeages zien op handen en vingers. Van simpele teksten of hartjes, tot sterren en de maan. Deze plek kun je natuurlijk combineren met andere tattoo trends.

Insecten

Van lieveheersbeestjes en rupsen, tot vlinders en marmotten. Tattoos van insecten zijn in 2021 weer helemaal een dingetje. Wordt een met de natuur en laat een prachtig insect op je lichaam zetten.

Oor tattoos

Dit jaar gaan we tatoeages óp of achter de oor steeds vaker terugzien. Mocht je dit overwegen, bereid je dan wel goed voor op pijn. De huid is hier heel erg gevoelig en je gaat op deze plek de naald natuurlijk ook de hele tijd horen.