Dit zijn de top 5 sexspeeltjes voor mannen

Waar vrouwen vandaag de dag het liefste de hele dag zeggen wat voor sexspeeltjes ze allemaal wel niet in hun nachtkastje hebben liggen, wordt je als man nog steeds raar aangekeken wanneer je dit onderwerp aansnijdt. Wat ons betreft absoluut niet nodig, maar gelukkig begint het taboe wat er overheen sluiert af te nemen en wordt het steeds meer geaccepteerd.

Because why not? Waarom zouden mannen hun seksleven geen impuls met al het moois aan sexpeeltjes dat er tegenwoordig voor mannen is? Precies.

Sexspeeltjes voor mannen

Het aanbod aan sextoys is tegenwoordig enorm en kan soms overweldigend zijn voor een beginnende gebruiker. Om jouw misschien wel eerste ervaring met sexspeeltjes tot een succes te brengen, probeert Mellowed jou een beetje op weg te helpen. Daarom hebben wij speciaal voor jou onze 5 favoriete sexspeeltjes voor mannen op een rijtje gezet. Zo maak je jouw (solo)seksleven nóg fijner!

1. Cockring

Een cockring zorgt ervoor dat je erectie steviger is en langer aanhoudt. Doordat je de ring om de basis van de penis heen schuift kan het bloed de zwellichamen in de penis moeilijk verlaten. Dit zorgt ervoor dat ‘ie fier overeind blijft staan!

Voor koppels

Met een cockring hoef je jezelf als man niet egoïstisch te voelen, want ook jouw partner kan intens genieten met een vibrerende cockring! Deze variant stimuleert namelijk de clitoris tijdens de penetratie. Als dit geen win-win is weet ik het ook niet meer.

2. Egg masturbator

Egg masturbators zijn uniek vormgegeven, verstopt in een onopvallend eierdopje. Door het compacte formaat en discreet uiterlijk is dit speeltje perfect om mee te nemen op reis. Door het flexibele materiaal trek je het speeltje eenvoudig over de penis. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende structuren aan de binnenkant en laten jou genieten als nooit tevoren!

3. Fleshlight

By far het best verkochte seksspeeltje ooit voor mannen en dat is natuurlijk niet voor niks. Wanneer je als man zo dicht mogelijk bij het gevoel van échte seks is een Fleshlight dé sextoy voor jou. Het gepatenteerde Real Feel Superskin voelt levensecht aan en de binnenkant is voorzien van een stimulerende structuur, waar je penis héél blij van gaat worden.

4. Automatische masturbator

Met dit speeltje hoeft de gebruiker zich minimaal in te spannen. Ze zijn voorzien van batterijen of een oplaadbare accu en kunnen vibreren, pulseren of zelfs stotende bewegingen geven . Minimale inspanning, maximaal genot. Can I get an amen!?

5. Anale sexspeeltjes

Voor sommige mannen kan anale stimulatie op het begin misschien beangstigend zijn. Dit komt omdat het gelinkt wordt met bijvoorbeeld homoseksualiteit of een pijnlijk gevoel. Gelukkig zien we dit beeld steeds meer veranderen en zijn er tal van seksspeeltjes die bedoelt zijn voor de anus. In de anus komen namelijk heel veel zenuwuiteinden samen, wat het een erg gevoelig plekje maakt. Wanneer deze plek gestimuleerd wordt kan dat enorm opwindend zijn en leiden tot een anaal orgasme zoals nooit tevoren.