Een tweede weekend Lowlands? Het zou zomaar kunnen!

Als het goed is is inmiddels iedereen goed en brak thuisgekomen van Lowlands 2019. Misschien heb je jouw eerste wasje al gedraaid, of misschien ben je head first in de kussens gedoken. Beiden heel aannemelijk, maar probeer nog even wakker te blijven voor het volgende.

Waar we vorige week met het nieuws kwamen dat de voor Lowlands-gangers welbekende ‘brug des doods’ gaat verdwijnen, hebben we er nog eentje. Misschien meer een speculatie, maar als dit werkelijkheid gaat worden zou Lowlands zonder twijfel een homerun scoren.

Twee weekenden Lowlands?

Maarten van Lokven is senior projectleider van Lowlands en heeft er met zijn team voor gezorgd dat jij afgelopen weekend helemaal los hebt kunnen gaan in Biddinghuizen. In een interview met 3FM-dj Vera Siemons zegt hij het volgende: “We willen nog internationaler, veel meer vernieuwende muziekstijlen en nóg meer een metropol worden.” In de podcast “Unseen Heroes” zegt hij ook dat het hem leuk lijkt om twee weekenden Lowlands achter elkaar te organiseren, dus net als het Amerikaanse Coachella en het Belgische Tomorrowland.

TWEE WEEKENDEN LOWLANDS!? Het zou in de nabije toekomst zomaar kunnen gebeuren. Hoe je lichaam dat gaat trekken zie je dan wel weer, voor nu is het vooral duimen.

Twee weekenden Lowlands
Credits: cliqmo_
Source :