Vacature alert: in Amerika zoeken ze een professionele ‘wiettester’

wiettester

Hele dagen in hogere sferen verkeren en er ook nog eens goed voor betaald worden? Ja, dat hoor je goed. Bij American Marijuana, een vergelijkingssite voor medische wietproducten, zoeken ze iemand die thuis de producten uitprobeert en daarmee 3000 dollar (bijna 2725) per maand verdiend.

Nee, het is geen extreem vroege 1 aprilgrap en het gaat volgens de site om een serieuze baan met serieuze verantwoordelijkheden. “Deze baan is 100 procent echt en het is een belangrijke functie, die meer inhoudt dan betaald krijgen om te blowen, benadrukt het bedrijf in de vacature.

Kennis over het product

De ‘wiettester’ dient niet alleen de medische marihuana te gebruiken, maar moet ook in een blog beschreven wat de ervaringen zijn met het product. Kennis van wiet, van de werkzame stof CBD en het effect ervan op het menselijk brein en lichaam is daarom een vereiste.

Als je wordt aangenomen krijg je een doos producten van verschillende fabrikanten toegestuurd, waaronder nieuw ontwikkelde wietsoorten, snoepjes met wietextract erin en CBD-olië

Werkzaamheden wiettester

De ‘wiettester’ schrijft niet alleen uitvoerig over het gebruik van het product, maar neemt daarnaast ook video’s op waarin hij producten uitpakt en producten van verschillende fabrikanten met elkaar vergelijkt.

Voor alle moeite word je ruim beloond. Afhankelijk van ervaring en vaardigheden kan de nieuwe tester rekenen op een salaris van maximaal 3000 dollar (bijna 2725 euro) per maand. Bovendien krijgt hij of zij alle toegestuurde testproducten op kosten van het bedrijf.

Amerika en Canada

Leg je CV maar weer weg, want om in aanmerking te komen moet je uit Amerika of Canada komen, en dan alleen uit staten waar het gebruik van medische marihuana legaal is.  Daarnaast moeten sollicitanten minimaal 18 jaar oud en fysiek fit zijn, want dagelijks aan een joint lurken kan immers best zwaar zijn voor het lichaam.

Wiettester-2
Credits: Yash