Vacature: de wereld rondreizen en gin drinken

Vacature gin drinken

Ben jij je huidige baan beu en ben je op zoek naar iets anders? Look no further! Alhoewel, als je niet van reizen en gin houdt moet je lekker verder blijven zoeken. Bombay Sapphire heeft in samenwerking met Inception Group, een internationaal horecabedrijf, een vacature voor twee personen open staan waarbij je 80 dagen de wereld rondreist en de lekkerste gin in je smoel giet. Niet misselijk dacht ik zo.

Mr Fogg’s

De twee personen moeten de pas geopende cocktail bar Mr Frogg’s Society of Exploration in London van meer zichtbaarheid voorzien. Deze cocktailbar ligt midden in het bruisende Soho, met talloze winkels en uitgaansgelegenheden. De naam is geïnspireerd op het bekende boek ‘De Reis om de Wereld in 80 dagen’ van Jules Verne.

Tijdens je baan, wat eigenlijk gewoon een lange vakantie is, ga je op een schattenjacht op zoek naar specifieke ingrediënten die verstopt zijn in wereldsteden als Bombay, Hong kong, Parijs, New York, Tokio en San Fransisco. De gevonden ingrediënten zullen de basis vormen van de nieuwe cocktail die in Mr Frogg’s Society of Exploration geserveerd zal worden. De cocktail gaat de naam Around the World dragen en belangrijk is dat jij deze reis vastlegt in de vorm van foto’s, video’s en op social media geslingerd worden.

Deze vacature iets voor jou? Meld je aan voor 27 augustus.

vacature
Credits: Soul van Schaik
Source :
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *