Heel veel nieuwe namen voor Sziget 2022

Sziget 2022-1

Het festivalseizoen is al even bezig, maar eentje waar wij met smacht naar uitkijken is toch wel Sziget 2022 van 10 tot 15 augustus. Naast grote acts op de Main Stage, de A38 en het Colosseum, zijn er deze zomer ook heel wat nieuwe namen te bewonderen. Op de Europe Stage zie je dit jaar onder meer Froukje en Eefje de Visser. De Belgische singer songwriter Meskerem Mees komt naar de Music Box en de Amsterdam Klezmer Band zorgt voor een feestje in de Global Village.

Nieuwe podia en acts voor Sziget 2022

Dit jaar is er ook een gloednieuw hiphop podium: dropYard. Vanuit Nederland komen Cor, CHAMOS en The Ruggeds naar deze nieuwe stage. In de Magic Mirror vieren we de liefde groots en hier zie je onder meer het Amsterdamse queer collectief Sweetie Darling. 💕 Een overzicht van alle nieuwe podia en acts is hier te vinden.

elrow & Q-dance

In de Ticketswap Party Arena hosten elrow en Q-dance dit jaar de grootste feesten. Verwacht gigantische (audio) visuele spektakels en dompel onder in de magische wereld van elrow met haar bijzondere karakters en ontdek de dikste hardstyle, hardcore en hardtrance producties van Q-Dance.

Tickets

Ben je klaar voor een gigantisch feest op The Island Of Freedom dit jaar? Wacht niet te lang met het kopen van tickets, want die vliegen écht de deur uit.

Sziget 2022-3
Credits: Koncz Márton – Rockstar Photographers
Source :
Header: Kristóf Hölvényi / Rockstar Photographers