Check deze kneiterdikke video van Burning Man 2018

Burning man 2018

Burning Man 2018, het meest epische festival van het jaar zit erop. Misschien was je erbij, misschien niet, maar een vriendelijke festivalganger heeft wat dikke beelden geschoten en hier een nóg dikkere video van gemaakt. Hier MOET je volgend jaar bij zijn.

Burning Man 2018

Elk jaar vindt Burning Man plaatst van de laatste maandag van augustus tot de eerste maandag van september. De Black Rock Desert wordt dan omgetoverd tot een post-apocalyptisch festijn dat draait om kunst, sociale verantwoordelijkheid, zelfexpressie en waar geld geen enkele waarde heeft. De naam komt van de gigantische houten pop, die ze aan het eind van het festival in lichterlaaie zetten.

Dit jaar was het thema van het festival der festivals ‘I, Robot’. Alle enorme kunstwerken die over de megagrote zandvlakte verspreid stonden hadden dus ook met dit thema te maken. Je kon het zo gek niet bedenken of het was er. Check deze video en je begrijpt waarom dit het meest epische festival van het moment is. Wil jij volgend jaar ook naar Burning Man? Wij zochten uit wat Burning Man ongeveer kost!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *