Vurige Bedtimestories IX

vurige bedtimestories
[alert type=white]Maandag. Het weekend heeft er weer flink ingehakt, dus vandaag is de perfecte dag om vroeg je bed op te zoeken en jezelf te verwennen met ietwat stout leesvoer. Vurige Bedtimestories is precies dat. Enjoy the ride![/alert] [dropcap]R[/dropcap]ode lichten, zware bassen. Mensen dansen wild op de muziek, anderen staan nonchalant met een Gin Tonic aan de bar. “Sorry, pardon. Joe, sorry.”

Ik probeer aan de andere kant te komen. Shit, een rij. Ik spiek bij de mannen, maar daar is zoals gewoonlijk, niemand. Ik kijk achterom. Jij nog met zo’n zelfde Gin Tonic in je hand aan de bar. Ik lach. Jij terug naar mij. Langzaam verdwijn ik achter de deur en bijt op m’n lip. Gulzig pakken je handen m’n billen vast
Je duwt me het hokje in. De deur op slot. Ik stribbel tegen, lichtjes. Maar zodra je handen de mijne raken is het goed. Zodra jouw lippen de mijne raken is het goed. En jouw tong. Jouw tong.

Gulzig pakken je handen m’n billen vast. Je tong vervolgt z’n weg naar beneden richting sleutelbeen. Je veegt m’n haar uit m’n nek, krult je vingers eromheen en trekt het wat naar achteren. Ik kreun. Je trekt wat harder. Met je andere hand verlaat je m’n billen. M’n jurkje valt weer soepel op haar plek. M’n string halverwege m’n knieën. Ik kijk je aan, jij mij.
“Je mag”.

Stiekem laat ik mijn handen naar beneden glijden, – terwijl jij je weer gulzig vergrijpt aan mij. Je handen gaan van m’n borsten richting m’n gezicht. Je pakt m’n kin vast en kust me. Dwingt me te kussen. Met mijn lip tussen jouw tanden halen we heel even adem. – Ondertussen, zijn mijn vingers bij jouw gulp. Ik wrijf wat over de stof, precies daar onder je riem. Met m’n pink probeer ik het leer los te krijgen. Met een ruk trek ik hem open. Ik rits je gulp naar beneden en raak je voorzichtig aan. Lieflijk bijna. Je lacht en trekt m’n gezicht naar je toe.

“Zoen me,” zeg je op dwingende toon. Ik giechel, “Ja? Alleen zoenen? Of wil je dat ik…”. Ik druk m’n hand wat harder tegen je zwarte boxer aan. Je pakt m’n hand en trekt je boxer naar beneden. Ik glimlach.“Ja? Mag dat wel?” fluister ik zachtjes in je oor. Je gooit je hoofd naar achteren. “Jij…”

Je ademhaling wordt zwaarder. Je grijpt m’n haren, glijdt met je andere hand richting het misschien wel warmste plekje van m’n lijf. Je glipt onder m’n jurkje en wrijft over de binnenkant van m’n bovenbeen. M’n lies. Ik versnel mijn tempo en stop heel eventjes. Ik kijk je aan en glimlach ondeugend. “Je mag,” fluister ik.

Je hand glijdt heel voorzichtig omhoog, je vingers zoekend. Spelend. Je wrijft wat heen en weer. Ik voel al mijn energie naar beneden stromen. De warmte. De warmte hoopt zich op. Het zoete vocht. Een warme zoete zoetigheid verzamelt zich. Precies daar, precies op dat warmste plekje van mijn lijf. Precies daar tussen mijn benen. Ik voel je vingers. Mijn adem stokt. Een diepe zucht volgt. Ik kreun.
“Ssst, zachtjes,” je bijt op m’n oor. Kippenvel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *