Vurige Bedtimestories XVI

Vurige Bedtimestories
[alert type=white]Maandag. Het weekend heeft er weer flink ingehakt, dus vandaag is de perfecte dag om vroeg je bed op te zoeken en jezelf te verwennen met ietwat stout leesvoer. Vurige Bedtimestories is precies dat. Enjoy the ride![/alert] [dropcap]J[/dropcap]e blouse staat open, alleen de onderste twee knoopjes zijn dicht. Ik glimlach naar je en kijk langs je heen naar de prachtige opkomende zon. Het is vroeg, veel te vroeg, of te laat. Het is maar hoe je het wilt zien. De nacht was wild en we liggen met onze benen verstrengeld in het gras. Ik speel met m’n vingers met het kettinkje wat je om hebt en volg de lijnen van het hangertje. Ik laat mijn hoofd zakken en lig precies in het kuiltje van jouw arm. Het past precies.

Ik kijk omhoog en streel met mijn handen langs de licht grijze haren van jouw baard. Je hebt ze al een tijdje, maar zeker als je je zo ’s ochtends nog niet geschoren hebt, vind ik het zo sexy. Die wilde coupe, die onverzorgde kop van jou maakt me gek. Jij ligt met je ogen dicht en aan het tempo van je ademhaling hoor ik dat je langzaam in slaap valt. Ik laat je kettinkje los en streel met mijn vingers over je borst, je buik en volg de lijn borsthaar naar beneden, tot daar onderaan je navel.

Je ademhaling wordt zwaarder. Ik kruip nog verder naar beneden en je lies. Ik speel wat en kijk naar je. Heerlijk hoe je zo kan zijn, hoe je zo ontspannen kan liggen, maar sorry schat, dit is mijn moment. Ik glijd voorzichtig uit het kuiltje van je arm en kruip met mijn hele lijf naar beneden. Ik kijk omhoog. Jouw ogen zijn nog steeds dicht, jouw ademhaling nog steeds hetzelfde ritme. Ik beloop met mijn vingers de route van jouw navel naar je lies. Ik kus je op je buik, maak een rondje rondom je navel en lik je voorzichtig bij je lies.

Ik klem je huid tussen m’n tanden en bijt. Je lichaam schokt. Ik glimlach en duik verder naar beneden. In m’n ooghoek zie ik de glimlach op je gezicht verschijnen en je kijkt stiekem naar beneden. Mijn haren kriebelen over je huid, je krult mijn haren om je vingers en trekt mijn hoofd omhoog.

Ik glimlach en kijk je met grote ogen aan. Ik voel me betrapt, heerlijk en schuldig tegelijk. Die kop van jou, die glimlach en die ondeugende blik. Je houdt me een tijdje omhoog aan mijn haren en duwt me dan weer strak naar beneden. Jij geeft het ritme aan. Jij bepaalt wat ik doe. Ik kan alleen maar spelen. Voorzichtig schraap ik af en toe met mijn tanden langs je huid, maak ik mijn lippen natter en blaas voorzichtig. Je trekt me weer aan mijn haren omhoog en fluistert: “kom omhoog jij.”

Ik zak nog een keer naar beneden, kus je in je lies en kom naast je zitten. Mijn hand streelt over je borst en pakt het hangertje aan je ketting vast. Ik kijk van het hangertje naar je ogen en weer terug.

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *