Vurige Bedtimestories XXI

Touch
// 11 februari 2019
vurige bedtimestories
Maandag. Het weekend heeft er weer flink ingehakt, dus vandaag is de perfecte dag om vroeg je bed op te zoeken en jezelf te verwennen met ietwat stout leesvoer. Vurige Bedtimestories is precies dat. Enjoy the ride!

Een been omhoog, met m’n hakken tegen de zwarte lak. M’n hand soepeltjes op de rand. Ik glimlach en streel m’n vingers van mijn andere hand over mijn bovenbeen en trek de jarretels recht.

Ik kijk naar beneden. Jij rolt op een soort skateboard onder de auto vandaan en kijkt omhoog. Ja kruipt omhoog en grijpt met je handen mijn benen vast. Het zwarte laagje van de stockings verhuld mijn bleke huid. Glad geschoren.

Met je wijsvinger en je middelvinger loop je hoger en hoger. Langs de binnenkant van m’n been, over mijn knie, langs het kanten randje. Bij dat randje stop je even. Je volgt met je wijsvinger het kastenrandje om m’n been en stopt weer bij de binnenkant. Je glijdt voorzichtig omhoog. Ik huiver.

Ik gooi mijn hoofd naar achteren en de blonde lokken kietelen in mijn nek. Ik glimlach en voel je vingers stiekem weer wat hoger kruipen. Je kijkt omhoog en bijt op je lip. Ik krul mijn vingers in jouw haren en trek je omhoog. Je duwt me over de motorkap. Vergrijpt me aan m’n jarretels en trekt een van de elastiekjes iets naar achteren. Met een harde tik komt ‘ie terug op m’n bovenbeen.

“Au.”

Je pakt mijn haren vast en trekt mijn hoofd een flink stuk naar achteren. Mijn ademhaling versnelt en ik krijg het warm. Ik laat mezelf helemaal vallen over de motorkap en klem m’n benen om je heupen. Jij duwt je heupen strakker tegen me aan en trekt mijn haren nog wat verder naar achter.

Je kust me in m’n nek. Je neemt zachtjes wat huid tussen je tanden en bijt. Je lip blijft hangen in m’n nek en je kust je weg omhoog naar mijn oren.

“Mag ik?” fluister je.

Met je ene hand in mijn haren gekruld, zoekt je andere hand een weg tussen mijn benen. Ik haal adem en zucht door een glimlach door.

“Je mag,” fluister ik terug

Categories
Touch