Dit zijn de 8 meest rare feestdagen

rare feestdagen

Feestdagen, het zijn er nogal wat en de één is nog raarder dan de ander. Geen grap, onderstaande feestdagen bestaan dus echt en worden ook daadwerkelijk gevierd. Waarom mag Joost weten, maar dat terzijde.

Wereld Fetisj Dag

Elke derde vrijdag van het jaar is het Wereld Fetisj Dag. Een dag om vreemde hobby’s en obsessies in het zonnetje te zetten. Dus trek je latex-pakje aan naar je werk en niemand zal raar opkijken. Denk ik.

Nationale Pindakaasdag

Bij ons op de redactie is het iedere dag pindakaasdag, vooral die smeuïge met een crunch van honing en paarse deksel. Op 24 januari is het echter nationale pindakaasdag, waarop iedereen zijn/haar boterham van een extra dikke laag pindakaas voorziet.

Nationale Hoerendag

Hoeren worden over het algemeen genomen, maar op 15 maart is he juist de bedoeling iets te geven. In het leven geroepen door BNN, worden op deze dag prostituees in het zonnetje gezet. Het doet er eigenlijk niet toe wat je geeft, als je jouw favoriete dame maar een onvergetelijke dag bezorgt!

Chicken Dance Day

Veruit mijn favoriet: ‘Chicken Dance Day’. Op 14 mei dansen we wereldwijd als een kip. Weet je niet precies hoe dit eruit ziet? Check deze video dan even.

Comic Sans dag

Op 7 juli is het de dag van het legendarische lettertype ‘Comic Sans MS’. Deze mooie dag is een ode aan dit  hopeloos gedateerde lettertype, dat dezelfde uitstraling heeft als een dronken clown op een begrafenis. Mensen die Comic Sans MS gebruiken kun je niet serieus nemen, reden genoeg om dit lettertype te eren met een feestdag!

Talk like a pirate day

Arrrrr, matey. Sins 1995 spreken we op 19 september met z’n alle als een dronken piraat. Waarom? Geen idee, maar maakt dat iets uit. Probeer het uit en je zult verstelt staan hoe weinig mensen je zullen verstaan. Heerlijk!

Wereld Orgasmedag

21 december is de dag dat we een vervroegd kertscadeautje aan onszelf of een ander geven. Ook is het een feestdag die het leed van de verplichtte bezoekjes, en gourmetmarathons verzacht.  De initiatiefnemers menen dat het massaal en tegelijkertijd hebben van een orgasme, bijdraagt aan een toename van positieve energie in het energieveld van de aarde. Hulde!

 

 

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *