909 Festival wordt intiemer dan ooit

Als je van zon, dance en grote festivals houdt ben je op het Loveland Festival bij het juiste adres. Iedere zomer vindt het festival in het Sloterpark in Amsterdam plaats. Zo ook dit jaar van 10 t/m 12 augustus. Duurt nog even en wij kunnen niet zo lang wachten tot het volgende feest. Hoeft gelukkig ook niet, want het ‘kleine broertje’ 909 Festival vindt dit jaar plaats op 25 mei 2019 in het Amsterdamse Bos. Dit jaar alweer de negende editie en nóg intiemer dan voorgaande jaren.

909 Festival: het ‘kleine broertje’ van Loveland

Het festival is vernoemd naar de legendarische Roland TR-909 drummachine. Beroemd om zijn kenmerkende bass drum en analoge karakter. Het is dan ook niet voor niets dat artiesten als Daft Punk, Fatboy Slim en The Prodigy het instrument gebruikte.

Sinds 2011 wordt 909 Festival georganiseerd. Het is de no-nonsense houding die het festival en zijn bezoekers kenmerkt. Je hebt de kwaliteit van Loveland, gecombineerd met een smaakvolle line-up en een intieme uitstraling in het hart van het Amsterdamse Bos. Dit jaar met zelfs een nieuw toegevoegde derde area. Dit jaar staan onder meer Speedy J, Marcel Dettman en Magda op het festival. Daarnaast kun je genieten van exclusieve b2b’s van  Dave Clarke met The Hacker en Âme met Rødhåd.

Intimiteit

Het festival richt zich in zijn ontwikkeling vooral op de intimiteit. Hiermee onderstreept 909 Festival nog meer zijn unieke karakter. De mainstage wordt daarom kleiner qua uitstraling en krijgt dankzij het nieuwe ontwerp een intiemere look en feel. Het zal een arena-vormige area zijn van natuurlijke materialen zodat je het gevoel hebt dat je vanuit het bos in techno wordt ondergedompeld.

De tweede area zal een natuurlijke overkapping krijgen die het geheel deels bedekt. Hier zullen de exclusieve b2b’s sets te bewonderen zijn. De derde area is te vinden aan het water en daarmee nieuw in zijn soort op 909 Festival.

Er zijn enkel nog late birds tickets verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op de website!

 

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *