Nieuw Winterfestival in Eindhoven: Brabants Verbond

Op zaterdag 3 november vormt De IJzeren Man in Eindhoven de locatie van een nieuw winterfestival: Brabants Verbond. Dit festival is een collab van collectieven en concepten die afkomstig zijn of roots hebben in het mooie zuiden. HERRIE MET GERRIE, Biki90, SMÈRRIG, Rewind, Café de Puinhoop en Verknipt slaan de handen ineen voor een dagje ‘180 stationair’, zoals cultheld Yung Petsi zou zeggen.

Brabants Verbond toont aan dat je ook in de koudere maanden prima buiten kunt feesten. Doe je gewoon een extra truitje aan. Eerder gingen Winterpark in Best en Ploegendienst Winterfestival in Breda al voor als succesvolle edities in wat minder graden Celsius.

Line-up

De kaartverkoop voor Brabants Verbond Winterfestival start 28 augustus. De line-up van het festival zal snel volgen. Wel hebben we ons laten vertellen dat het festival helemaal in circustenten plaats gaat vinden, met uiteraard de nodige winterse aankleding om het een écht winterfestival te maken.

Ook is er een schets bekendgemaakt van de diverse muzikale stijlen/stages die je op Brabants Verbond terug kunt vinden:

  • Rewind & Smèrrig (RnB Classics & Hitjes)
  • Verknipt & HERRIE MET GERRIE (House/Techhouse/Techno)
  • Biki90 & Café de Puinhoop (Feest)
  • Brabantse bruine kroeg

Kortom, Brabantse gezelligheid met concepten die hun strepen dik al dik verdiend hebben. 3 november, noteren met je bek.

Brabants Verbond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *