Dit is de beste dag voor een eerste date

eerste date-2

Ok, ik weet niet hoe je het voor elkaar hebt gekregen, maar je hebt eindelijk een date gefixt. Jullie appen al een tijdje en hebt de stoute schoenen aangetrokken en hem of haar op date gevraagd. Stap 1, check. Zo’n eerste date is natuurlijk spannend, dus je wilt het vanaf het begin goed aanpakken. En dat houdt ook in dat je rekening houd met de dag waarop jullie gaan afspreken. Yes, er is namelijk een dag waarop je het beste de eerste afspraak kunt plannen.

Eerste date

Datingwebsite Tawkify heeft onderzocht op welke dag je het beste met je crush af kunt spreken. Ze analyseerde duizenden dates die door hun bedrijfsmedewerkers waren ingepland in 2017. Ze keken naar de dag én het tijdstip waarop de date plaatsvond en namen alleen afspraakjes in het onderzoek mee waaruit een vervolgdate kwam.

De beste dag om af te spreken

Je hebt geluk, het zijn er namelijk twee. Volgens onderzoek heb je 30% meer kans op een vervolgafspraak wanneer je de date plant op zaterdagmiddag óf dinsdagavond. Het mooie aan de zaterdag middag is dat als wanneer je een topdate hebt gehad, je ervoor kan zorgen dat de date tot de late uurtjes doorgaat, bij voorkeur tussen de lakens;)

Slechtste dag om af te spreken

Als er een beste dag is om af te spreken, is er natuurlijk een dag waarop je dit het beste niet kunt doen. Datingexperts zeggen dat vrijgezellen op donderdag avond naar het weekend hunkeren, waardoor ze niet de volledige interesse kunnen tonen in jou. Dus heb jij een date gepland op donderdag? Zeg dat je goudvis een onregelmatige stoelgang heeft en donderdag dus helaas niet kan. Verzetten naar zaterdagmiddag!

eerste date
Credits: Laula the Toller
Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *