Dingen die je vooral NIET met een piemel moet doen

piemel

Misschien denken vrouwen over het algemeen dat wanneer je aan een man’s piemel zit het altijd wel goed is. Toch zijn er dingen die mannen niet fijn vinden als het aankomt op hun kleine vriend. Het is en blijft namelijk een gevoelig ding. Wij hebben daarom even op een rijtje gezet wat je vooral NIET met een piemel moet doen.

Bijt nooit in een stijve piemel

Misschien denk je dat het ontzettend geil is als een vrouw (of man) even haar tandafdrukken in een stijve penis zet. Toch is dit niet het geval en kan het óók nog eens gevaarlijk zijn. De huid rondom een piemel is namelijk ontzettend gevoelig. Wanneer je even je krachten onderschat en door de huid heen bijt kan leiden tot zwaar letsel. Zou toch zonde zijn voor de relatie…

Schoonmaakmiddelen zijn niet nodig

De meeste mensen vinden het fijn als er geen urineresten hun mond binnenkomen tijdens het pijpen. Toch raden we mannen af om hun piemel schoon te maken met schoonmaakmiddelen. Wanneer je dat doet stimuleer je de bacteriegroei en blijven er klachten achter. Gebruik daarom gewoon wat water of een pH-neutrale zeep. Zo blijft het voor de man ook nog allemaal aangenaam.

piemel
Photo by Crystal de Passillé-Chabot

Let op met wrijven over een piemel

Veel vrouwen wrijven over een piemel om hem nog even wat meer opgewonden te maken. Toch moet je dat niet te hard doen, want het kan leiden tot brandwonden. Geen grap. Op een lul is dat niet chill en kun je seks wel vergeten.

Switch niet tussen handelingen

Even aftrekken, dan weer even pijpen en dan weer even aftrekken. Waarom komt hij toch niet klaar? Dat is omdat je steeds van handelingen wisselt. Dat vindt een man niet altijd fijn. Hoe meer je wisselt, hoe langer het orgasme duurt. Ligt er dus maar net aan hoeveel tijd je hebt.

Buig geen stijve piemel

Het lijkt misschien alsof je met een piemel alle kanten op kunt, maar hem buigen terwijl hij stijf is raden we je ten strengste af. Een beetje ruig spel kan echt wel, maar buig hem niet verder dan 30 graden. Zolang je dat niet doet is er niks aan de hand.

Word niet onzeker van oogcontact

Wanneer een vrouw een man oraal aan het bevredigen is wordt ze vaak onzeker als de man naar beneden kijkt. Toch is er dan meestal niks aan de hand. Mannen vinden het op de een of andere manier geil om te kijken hoe zijn vriendin hem pijpt. Ga dus niet vragen ‘wat is er?’, want daar wordt de mood alleen maar minder van.

Het is geen rodeo

Wanneer een vrouw bovenop zit wordt dat meestal wel gewaardeerd door de man. Toch hoef je als vrouw zijnde niet net te doen alsof je bezig bent met een rodeo, want dit kan toch ook echt niet prettig zijn voor de man. Laten we eerlijk zijn; stiekem zijn mannen toch ook best gevoelig.

piemel
Photo by Joseph Keil